- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
HERR Z
veterán
az idekábel már hengeres lesz HA NEM ASUS-t veszel:DD Minden más gyártó ad hengeres tide-kábelt.....és azzal már nem lenne szerintem olyan vészes:))
1500Ft-os tétel egy házhűtés , szerintem belefér:D főleg hogy jobb szerelhetőséget és több helyet kapsz a proci körül...-->ne az enermax tápra alapozd a rendszered építését szerintem
Hogy mit adnak hozzá azt így fejből nem vágom, de este leírom mit adtak hozzá....úgy emléxem adtak egy szabványmatricát -mint amilyet a számgépboltok régen ráraktak a házra- egy naptárat már pár apróságot...
Hát légy kibékülve az alaplapokkal pár hét és teljes lesz a paletta....én viszont már nem várok:D
Mért lenne gáz A64-hez a Samsung ram??? Maxx majd asszinkronba fogod tuningolni...ebbe még senki sem halt bele:))
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi