- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Aktív témák
-
putti
aktív tag
Két hete vettem egy ilyen egeret. F@sz@. Meg vagyok vele elégedve. Csak lenne vele valami ami nem hagy nyugodni. A számítógép kikapcsolt állapotában az egér úgyanúgy világit tovább 1-2 percig, majd elkezd villogni, megállás nélkül.Nem lehet valahogy megmondani neki, hogy amikor kikapcsolom a gépet akkor ne világítson tovább????? Ha kiszedem belőle az elemeket, akkor értelemszerűen nem világít, de mindíg kiszedni főleg ha siet valahová az ember, akkor kezd unalmassá válni a dolog. Annyiban viszont jó, hogy 4 újratölthető elemet kaptam hozzá és ami fogja a rádiójelet, az egyben töltő is (usb-s).
Még egy kérdés. Ha kikapcsolom a gépet, viszont ''áram alatt'' hagyom ,akkor az usb-n keresztül az ''üres elemek töltődnek??? Sima usb portnak is meg lehet mondani hogy hány volt-ot adjon le, vagy csak az usb2.0-nak?? Ha lehet, akkor ilyen esetben hány volt-ot adjak, hogy az elemek rendesen feltöltődjenek. Elméletileg rendesen feltöltődnek, a gyártó azt írja, hogy amíg az egérben kimerül a két elem, addig a másik kettőt feltölti a töltő, nekem meg az a dolgom, hogy csak cseréljem őket. Továbbá azt is közli a gyártó, hogy 90 üzemóra után merülnek le az elemek. Szerintem ez jóval kevesebb, mivel üzemen kívül is világít az egér.
Köszönöm a segítségeteket, tippeket, stb...!
Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest