- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabi78
senior tag
Hali!
Szerintetek az egér DPI állítása megegyezik a windows vagy a játék egér érzékenység állításával? Tehát, hogy jobb a beállításom:
- 2500 DPI és a windows-ban visszaveszem az érzékenységet, hogy irányítható legyen, mert így túl gyors.
- 1200 DPI és alap minden más érzékenység.
Mindkét beállításnál hasonló sebességet értem el, a kérdés az, hogy a magas DPI-vel jutok-e valami előnyhöz?!
Köszi, Csaba
-
scabi78
senior tag
Megoldódott a problémám! Az X-750F király egér, a Steelpad is jó egérpad. Minden rendben, a gondom az egér lézerizéjében rengeteg porszem volt, porszívó és fültisztító segített.
-
scabi78
senior tag
Kiegészítés:
Anno zselés csuklótámaszos padom volt. X710-es jól ment rajta, de az X750F már ugrál. Nem emrtem egyből drágább padot venni, vettem 300 HUF-ért egy gagyit. A használlandó felületen szintén ugrált, megfordítottam és láss csodát, szuperül megy az X750F. Gondolom ez nem természetes dolog, vettem a fent emlytett padot, Steelpadot és ugyanúgy ugrál a mouse.
Segítsetek légy szi'! Köszi
-
scabi78
senior tag
Szia/Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. X-750F egerem van, és nem találok hozzzá megfelelő egérpadot. Vagyis nem merem megvenni, mert félek nem elsz jó. Egy Steelpad QCK Plus speciális egérpadot vettem és az egér ugrál. Nem tudok egy vízszintes vagy függőleges egyenes vonalat húzni. Valaki árulja el pls, milyen pad jó az egérhez! Cod2-zni szoktam, gondolom nem én vagyok az egyetlen, kérnék egy kis tapasztalati véleményt. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- ASUS routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magisk
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest