Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
mouse 4 és 5 az pedig működik, vedd ki a driver szoftverében az egyéb hozzárendelést, és sztem úgy menni fog
A DPI-vel kapcsolatban alapvetően igazad van, de az nem igaz, hogy 2000 DPI-n nem lehet az egeret használni...Windowsban én úgy használtam az X-718amat, hogy az egér tulajdonságainál balról a 3. pöcöknél volt Winben az egér érzékenysége, CSben pedig 1.5 volt a sensitivity, egérgyorsítás nélkül mindezt. Így egy teljes csuklómozdulat balról jobbra kb. 100 fokos fordulattal ért fel, ami azért eléggé low-sens. Ezt javaslom neked is: DPI fel a maxra, sensi meg le az alkalmazásban és az oprendszerben is (ugyanis a Windows egérsens is befolyásolja a játékban beállított sens értéket, mondhatni az a kiinduló sens).
Ez az egész DPI-dolog marketingszöveg szintén, annál pontosabb rámutatás úgysem kell, hogy pixelenként tudd változtatni az egérkurzor helyét, ez pedig nekem akármilyen egérérzékenységen (600-2000 DPI) megy 1024*768ban. Persze pl. 1920*1200ban már más lenne a helyzet, de épp ezért jó a magas DPI és a low sens.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest