Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
Sziasztok! 2 éve vettem egy ebbe a kategóriába tartozó tökéletes egeret!!! Imádom! De mióta új gépet vettem, valamiért mindíg kifagy, előre meg nem jósolható időkben... Másik gépen nem okoz ilyen problémát! Próbáltam driverrel, annélkül de semmi... Azóta már volt egy alaplap csere ugyan olyanra, és ezzel is csinálja... Mondom, az előző gépemmel probléma mentes és más gépekkel is... Megutált, vagy megharagudott???
Eddigi legjobb egerem, legjobb ár/érték arányú! Ne mondja már mindenki, hogy másol a A4Tech, mert lekaparom magam!!! Szerintetek kinek volt az első DPI beállítást a görgő színével megmutató egere??? Az A4Technek! Mikor néznék én rá egy G7-esnek a kijelzőjére játék közben??? Ez meg világít, és a színéről megállapítom... A kígyóbőr mintára gondoltok??? Hát szerintem nem a Logi volt az első aki ilyet alkalmazott!Plz segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Sweet.tv - internetes TV
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- VR topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Intel LGA 1700-as Lapok
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest