- Bluetooth-headsetekről általában
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ates84
tag
Nem értek egyet azzal amit írtál, csak mert én is kipróbáltam Mouse rate checker progival az erős rántásokat. 110 alá nem ment egyszer sem, sőt ha izomból neki álltam rángatni felment 125 fölé.
Hivatalos Counter Strike versenyeken a 125 hz-es egerek a megengedettek ha jól tudom.
Meg sztem az sem mindegy hogy milyen felületen használod, meg hogy lézeres vagy sima optikája van-e az egérnek.
Az enyém 1000DPI, nem lézeres + SteelPad-om van! Semmi gond nincs vele - a hz értékek mint írtam jók.
Ennyi
SŐT:
A nagy egérteszt-nek is nevezett összehasonlításban, pont az általad megkérdőjelezett tulajdonságok szerint tesztelték az egereket (optika, hz, gyorsaság stb.). Az A4Tech X7-esek a 7. helyezést érték el, legyűrve olyan egereket is amelyekeről senki nem gondolta volna.
íme: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- CREALITY Ender-3 V3 KE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest