- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Aktív témák
-
Joey_the_man
tag
410 mhz ?? Én úgy 460 környékén akrarom hajtani őket !! Ha nagyobbak az időzítések valyon lehetséges ez?? Mert vgülis 450 mhz-es ramok vagy nem !! Úgy tudom többet ér ha magyasabb órajelen mennek, mintha kissebbek az időzítések.. legalábbis ezt olvastam egy IC-7 max3 tesztben..
-
Padre
tag
Én is úgy tudom hogy megy 3 és egyes lapokban 4 (ahol 4 foglalat van) modullal is a Dual channel. A ''Dual'' nem a memóriamodulok számára, hanem a memóriavezérlő 2*64bit-es sávszéllességére utal.
-
Bally
senior tag
Attól függetlenül, hogy a neve Dual -channel, még megy benne 3 modul is dualban, legalábbis az Abit honlapján (vagy hol) azt írják.
-
Johnny
senior tag
A fene se tudja :) Igazából így kellene lennie.
Van egy Abit NF7-S lapom, első slotban 1 256-os Samsung, másodikban egy 512-es Samsung, harmadikban egy 256-os Samsung. Mind 400-as, egyforma chipekkel.
A biosz szerint dualban mennek, bootoláskor ezt írja ki. Tesztprogik szerint sebessége a dual rendszernek megfelelő, illetve kicsit több (Aida, Sandra). Ha csak a 2 256-os van benne, akkor semmivel nem gyorsabb, de ha csak az egyik modul, akkor lassabb.
Ennek alapján dualban kellene menniük :F -
Padre
tag
Nekem ilyen RAM-ok vannak a gépemben. 2*256 MB. A régebbi NF7 V2.0-ban dualban 400Mhz-en 2,7V-ot adva neki mentek 2-2-3-4-en. A mostani Gigabyte GA-7N400-L-ben 2,5-2-3-4-en, 410Mhz-en szintén 2,7V-on. Most gyengébb ugyan az időzítés, de mivel 410Mhz-en mennek, meg a Gigabyte is azonos időzítéseken gyorsabb az Abitnál, nagyon jól dolgoznak. Nem bántam meg mikor megvettem őket. 2 hónapja semmi gond velük. Részemről csak ajánlani tudom.
-
peltar
tag
válasz
Joey_the_man #4 üzenetére
Akkor sem. Azért duál, mert kettő.
Bár a teszteket olvasgatva a dual nem jelent akkora teljeítménynövekedést hogy megérje cserélgetni a memóriákat. -
peltar
tag
válasz
Joey_the_man #2 üzenetére
Nem, a dual channel, mint a neve is mutatja csak két azonos modullal müxik. A harmadik modultol visszakapcsol single-be.
-
Joey_the_man
tag
Még egy kérdés, ami nem egszen kapcsolódik az előző hozzászóláshoz.. Működik-e úgy a dual-channel hogy 2x128 + 1x256 ??? ugyan az a márka, sebesség stb..
-
Joey_the_man
tag
A kérdés a következő: Milyen márka ez? Jónak mondható-e? Mik a tapasztalatok, mert én most hallok róla először?
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Nintendo Switch 2
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Facebook és Messenger
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest