- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Overlocker
veterán
Most komolyan:
''A NAGY Hír''
A Samsungnak megjelent egy új reverziós ''F''chipje, ami KH45600838F-TCCD, a korábbi KH4560838E volt.Egyes pletykák szerint, ez a chip bírja a magasabb fesz értékeket is.Ezek a hírek,pletykák elég ellentmondásosak,azért sem írtam hamarabb ide,nehogy valaki ez alapján döntsön.Szóval egyeseknek ezek a Tccd-s chippek akár 250Mhz-et is bírnak 2-2-2-5 mellett,ami bizakodásra adhat okot.Igaz, nem sok hír van arról hogy az A-DATA 566-os és 600-asokat ilyenekkel szerelik már, de igencsak remélykedhetünk.
Érdemes odafigyelni a gyártási hétre is 0431,az a dátum melytől elkezdték szállítani ezeket a chippeket,tehát ez a legrégebbi ami rev ''F''-el szerelt.
Mégegyszer:
Semmi információm nincs hogy az A-DATA memókat ilyen chippekkel szerelik,de remélem így lesz.Valakinek hiába ilyen chippel szerelt memója volt(szvsz kezdeti ''F'' rev),nem ért el ilyen jó eredményeket a memóval.-->Szerencse is kell.
Rev.''F'':
Bővebben: link
Tccd-vel szerelt ramok listája:
Most ti jösztök majd az eredményeitekkel! -
Overlocker
veterán
Holnapra gyűjtök nektek egy pár linket,az infoval kapcsolatosan, de lehet hogy már ti is láttátok,nemtom.Jó éjszakát mindenkinek!
-
Overlocker
veterán
Up.Addig gyönyörködöm a ramomban. 470-en még stabilan ment 2,5-3-4-8-ba, 2,6v-n.
Ennyit bírt a procim,egy pár másodpercig.
[Szerkesztve] -
Overlocker
veterán
UP.
Ilyet vegyen nekem vki -
Overlocker
veterán
válasz
Overlocker #547 üzenetére
De ha kijelentkezek,majd be akkor sem jó.De teszek még1 próbát.
-
Overlocker
veterán
Mi az hogy nincs jogosultságom válaszolni ebben a témában(hwsw).??
Westlake-t akarom kergetni. Már be vagyok lépve. -
Overlocker
veterán
Olcsó sulinetes cuccokat hol lehet vásárolni,ill. hol van a legnagyobb választék?
-
Overlocker
veterán
válasz
Sir Riccio #468 üzenetére
Árak?
-
Overlocker
veterán
Vmi fejlemény??
-
Overlocker
veterán
A gyári specifikáció szerint 566Mhz-en 3-4-4-8-at kell mennie.
Egyeseknek 600-on 2,5-3(4)-3(4)-6-os beállításokon ment,amiket olvastam külföldi hw oldalakon.Ezek olyan 660-at mennek max.,de van akinek 700-on, persze 3-4-4-8-as beállításokkal és 2,8-2,9v-n.Ez már tényleg ritka! -
Overlocker
veterán
Az jó. Azt nem 100% hogy 2*512-őt veszek(ez kéne nagyon
), lehet hogy csak 2*256-ra tellik,mert lap+proci cserét is tervezek és lehet hogy 3200+-t kellesz venni, nem 3000+-t.Eddig ez a best buy,az egyik külföldi lap szerint,de a 3000+ tuningjáról még semmit nem hallottam.Szvsz ugyanúgy lesz mint az s754-es 2800+/3000+ esetében.
-
Overlocker
veterán
Szerintem ezt nem tőle kérdezed,hanem tőlem,de ő is válaszolhat...
Szóval ha haverral sikerül megbeszélni, akkor nekem nettóba lesz.
Mellesleg a mostani 400-as hynixeim, az everest szerint 2,5-3-3-8-at bír,bár nekem az nforce2-ben csak 2,5-3-4-8-en megy.Ugyanennyit megy 440-en is alapfeszen,és kíváncsi vagyok a végére. -
Overlocker
veterán
Asszem itt:Bővebben: link
-
Overlocker
veterán
válasz
Squirrel #321 üzenetére
Kingmax,hynix chippes asszem, tehát jól húzható de kevésbé lehet levinni az időzításeket.Az A-Datából van hynix,samsung és a-data chippes is. A kingmax valamivel drágább mint az A-Data, de több gari van rá talán élettartam, de valahol csak 5 év.Az 566-os A-Data jóval drágább, de ha szerencséd van ez is nyerő lehet.
Szóval a ha van elég pénzed 566-os A-Datát vegyél különben 500-ast samsung vagy hynix chippest, mindhárom nyerő húzás lehet.Esetleg BH-5-ös Kingstone?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 RAM modulok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest