- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Aktív témák
-
Brekk
addikt
válasz
Digitalboy #83 üzenetére
En nem szivattam senkit. A kartyat maris elvittek 45ert, ugyhogy qkac-nak uzenem mar sajnos targytalan a dolog. Rudi pedig nem kap szazalekot, csak sajat velemenyet irta le. Digitalboy: neked meg gratu a 9700prodhoz!
-
Brekk
addikt
válasz
Digitalboy #71 üzenetére
Termeszetesen! :) Na mostmar sztem csak holnap delutan netezek, mert dolgom van.
-
Brekk
addikt
Na most toltam egy 3dmark03-at es ment a karesz 5630at :)
-
Brekk
addikt
Bocs, kicsit felkaptam a vizet, mikor meglattam hogy mindenki mindent szinte ingyen meg tud venni csak nekem kell fizetnem a dolgokert. Amugy tovabbra sem hiszem hogy tudnak adni 128Mb-os 9500ast, a 64Mb-al semmit sem ersz... Ja es ha tudnak is, eleg kicsi az esely hogy moddolhato. Nalam viszont kiprobalhato hogy az es nyustolheted is ameddig akarod. Ez nem zsakbamacska. Es meg1X elnezest. (Es ha majd felhivtad oket es tenyleg van, akkor ird ide hogy van naluk...)
-
Brekk
addikt
válasz
Digitalboy #31 üzenetére
Hi! En nem tudom honan veszi mindenki ezeket. En legolcsobb helyen 70e nettoert(NAGYKER!!!) lattam 9800at(sapphire,most neztem). Lehet hogy nem a legolcsobb helyen neztem, de akkor sem hiszem hogy barhol lehetne 50-55ert venni. El vagytok ti tevedve...
-
Brekk
addikt
válasz
Digitalboy #29 üzenetére
Figy, utalom amikor valaki nem is akar vasarolni, de arrol beszel hogy ezt itt meg itt enyiert latta. Ismetlem itt ulok egy szamtech boltban, es kitehetem az arlistankra hogy van 9500 20e ert. Ha valaki hiv azt mondom 5perce vittek el az utolsot. Es azert mert kinnt van az arlistan ezt hozza fel peldanak? Hivja fel oket es ha annyiert tenyleg van akkor mondja nekem hogy van! Az extrem online, es az e-connectnek szinten csak a listajaban van benne a 9500as mivel 2honapja nem tudok beszerezni sehonnan ilyen kartyat.(es nem hiszem hogy ok ugyesebbek mivel tuti hogy ugyanabban a nagykerekben vasarolnak) Nem hiszem hogy a raktarjukban ott all meg 100db. A 37e elgondolkodom, de mar fenntebb irtam, hogy nagyon nem tudom eladjam-e mivel utana vagy csak nagyon dragan tudok majd 9800ast venni vagy olcsobban valamit, de az mindenkeppen szarabb lesz mint ez a 9500.
-
Brekk
addikt
válasz
Digitalboy #22 üzenetére
Ha bekapcsolod a 8pipeline-t akkor mukodik a 256bit. Persze ha nem hibazik a kartya! :) De ez nem hibazik. Amugy itt megkerdeztem az ismerosoket es ok azt mondtak bolond vagyok ha eladom a kartyat mivel semmi hasonloan jot nem tudok majd kesobb szerezni, ez viszont megiscsak egy 9700 es meg egy jodarabig nem kell helyette jobb. Es megiscsak 9500os kozeli arat adnak erte nem pedig egy 9700est. Tehat tovabbra is csak jopenzert vagyok hajlando megvalni tole, akinek ez nem tetszik az ne vegye meg. Akkor meg egy jo darabig egy jo kartya marad a gepemben. ;]
-
Brekk
addikt
válasz
Digitalboy #20 üzenetére
Kb 10honap gari van rá! A gyari hutovel megy 385on, szerintem egy zalmannal menne a 400is. :) A 35e meg mindig keves egy picit, de mar kozelitesz a johoz! :)
-
Brekk
addikt
válasz
Digitalboy #15 üzenetére
Kb 2honapja nem beszerezheto sem a 9700 sem a 9500. En is szamtech boltban dolgozom es az arlistaba barmit beleirok. Sztem a PH forumozok fele most rogton rohanna ha netto 30ert vehetne ilyen karit... Inkabb nezzed azt hogy 43netto egy 9600pro es ez elegge elveri azt. Amugymeg bolond leszek olcsobban eladni. :D
-
Brekk
addikt
Tekintve hogy eleg jo hasznat veszem, es nem is fontos hogy eladjam 40e lenne. ;] Meg semmilyen jatek es teszt alatt nem hibazott. Ja es a ramokon vannak gyari nagy bordak amiket ugy szervaltam ra. Ha valakit erdekel tolem megnezheti a letezo osszes teszttel, mielott megvenné. :C
-
Brekk
addikt
Rudi! Az oldalon levo 9500pro/9700 bios nem jo, nem mukodik vele driver, a gigabyte 9700 biosra nem megy fel a driver, azt mondja nem talalja a videokartyat, ezenkivul talaltam meg sapphire9700es biost meg egy nemtommilyen 9700 non pro biost de mindkettonel 9500asnak ismerte fel a kartyat a win, es 4pipikline. :( A bios mod megy hardware moddolas nelkul? Ugyan mondj mar nekem egy bios-t amivel szted menni fog! A kartya elvileg ugyanaz mint tejberizsnek, egy kerek aranybordas pirosnyakos OEM sapphire 3.6os infineonokkal. rivatunerrel siman megnt a 8pipe olyan 5700korul hozott a karesz 3d2003ban. Elore is koszi!
-
-
Brekk
addikt
A kérdésem annyi lenne, hogy van-e aki megoldotta a softmodot a 9500as kartyajan, ugy hogy bios-t frissitett. Az oka az lenne hogy nincs kedvem allandoan reinstall utan rivatunerrel szarakodni hogy bekapcsoljam a +4 pipeline-t meg feltoljam a sebesseget 385/600-ra. Amugy a kartya tokeletesen megy 9700askent, az emlitett frekin raadasul egy teljesen gagyi gyari hutovel... :) Segitsegeket elore is koszi!
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gyúrósok ide!
- Reklámblokkolók topikja
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- HP notebook topic
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- További aktív témák...
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest