- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
t_ferenc
őstag
nagyon köszi az érdeklődést, biztatást, stb.
már nem aktuális a topicban meghirdetett téma, így mindjárt kérem a topic zárását. -
L@co
aktív tag
Hello!!
Nekem már nem kellenek a RAM-ok mert már megoldottam a dolgokat!!!
Ha kell valakinek a 2*256MB Elixirem elvihti, ha Szolnokra eljön érte és megfizeti azokat, vagy estleg elcserélem vele egy 512MB-os 500Mhz-es v. gyorsabb RAMra
Na a lényeg az h. sok sikert az áruláshoz t_ferenc!!!!!
És egy nagy UP!!!!!!!! -
t_ferenc
őstag
UPDATE:
akár el is adom a ramjaimat, nem feltétlenül csak csere érdekel. nekem egy a lényeg: így vagy úgy, de szeretném lecserélni a mostani 4 db 256mb kingmax hardcore ramjaimat 2 db 512mb szintén (minimum) ddr500-as ramokra; ha lehet a-datara. -
t_ferenc
őstag
csere-bere? hmm?
-
t_ferenc
őstag
UP!
a ramok ddr500-on 2,5-3-3-5 1T-én mennek (az 1T akkor, ha csak 2 modul van berakva) -
laco1221
tag
Valószínű hogy nem veszem meg mind a négyet úgyhogy sok sikert az árulásban
UP -
-
t_ferenc
őstag
ezt most tőlem kérdezed? csak mert nem válaszként írtad...
ahogy a legelső hozzászólásomban is írtam nekem semmi bajom a ramokkal azon kívül, hogy szeretnék helyettük 2x512mb a-data modulokat a gépembe, mert az kompatibilisebb a64-el. ezért cserélném a ramjaimat. ha eladom, akkor mind a 4db megy, mert mit kezdjek 2 fölössel? viszont ráfizetni meg nem nagyon széndékozom a ramcserére, hiszen meg van az 1 giga ramom, csak cserélni szeretném. és ráadásul nem is sima ddr400-as ramjaim vannak.
ilyen ramjaim vannak: Bővebben: link, amit szeretnék ilyenre cserélni: Bővebben: link
addig is egy mai UP! -
laco1221
tag
Aszittem má kihalt ez a téma.......
Na akko mennyi lenne a RAM ára???? -
t_ferenc
őstag
UP!
-
t_ferenc
őstag
válasz
BobChemistry #29 üzenetére
azt nekem silencer nélkül is viszi!
-
laco1221
tag
Mennyit adsz érte??
Nem szeretek árat mondani mert alkudnak belőle....
Annyiba kerül amennyibe t.ferenc 2db RAM-ja + egy kis pénz (max 2k/db)
[Szerkesztve] -
t_ferenc
őstag
egy mai nap indító UP!
-
-
laco1221
tag
Csak 1 Kingmax van: 512MB 400Mhz-es
Nekem nem tünt nagyon húzhatónak, de 445Mhz-en még elindult, de kis idő múlva meffagyott!!
Szerintem olyan 430-ig stabil!!
Meg 2 Elixir 256MB 400Mhz-es
Azok 432 Mhz-en stabil-ak!!
Csak az a bajom h. a késleltetés miatt nem tom összeilleszteni öket!! -
t_ferenc
őstag
tessék, tessék!
itt a finom kis ram. elcserélhető, eladó, bármi, csak legyen valahogy megoldás... -
t_ferenc
őstag
válasz
BobChemistry #20 üzenetére
jaja!
rátettem egy ''kis'' (6x6x4,5cm) bordát meg egy ventit és most épp tesztelem.
neked meddig ment húzva? -
BobChemistry
őstag
na működik?
a kártya...
[Szerkesztve] -
t_ferenc
őstag
a szolnokkal nem lenne gond. szerintem.
milyenek a kingmax ramjaid? mennyit bírnak?
igazság szerint én mind a négytől szeretnék megválni és helyettük vagy 2x1gb ddr400 vagy 2x512mb ddr500 (esetleg gyorsabb) ramokat cserélni. lehetőleg a-data ramokat, nem pedig kingmaxot.
ja, és érdeklődj csak!nagyon helyesen teszed.
-
laco1221
tag
Hali!!
Darabonként is adnád?? Egy kéne egyelőre az Elixirem (256MB 400Mhz) helyett meg 2 a Kingmaxom (512MB 400Mhz) helyett
Szolnokra fel tod hozni??
Az a baj h. el kéne akkor adnom az eddigi Ramjaim, úgyhogy még nem aktuális!!
Csak érdeklődök!!
UP!! -
t_ferenc
őstag
halihó!
még mindig cserélném 4x256mb kingmax hardcore ramjaimat 2x512mb a-data ramokra. -
t_ferenc
őstag
-
Gorneck
legenda
fel...
-
Pirítós
tag
Egy kis off ha nem bánod:Jó az azAbit AN8-s alaplap,ezt leszámítva?rejtett up
-
t_ferenc
őstag
igen, most is csak annyi van benne. így stabilabb is jóval, de még így is csak 3-4-4-8 1T-n megy. igz, ddr500-on, de auto beállításokkal ddr400-on is ugyanezekkel a beállításokkal indul. nem értem. a másik a64-es gépemben (abit kv8 pro) simán szaladt dd500-on cl2,5 időzítéssel. nem értem: ha maunalra váltom a ram beállításait, akkor egyszerűen valami nem okés. szerintem már mindent próbáltam, de még nem jöttem rá mi lehet a gond.
-
t_ferenc
őstag
Sziasztok!
az abit an8 és az a64 3000+ nem igen csípi nálam a topic címében felsorolt 4db 256 megás kingmax hardcore ramot, ezért cserélném (ha lehetőség nyíilik rá) 2x512mb a-data ramokra őket. a ramjaim kb 3 hetesek.
a kingmaxok tökéletesen futnak más konfigban, csak nálam akad valamiértén egy abit ai7 és egy abit kv8 pro lapban teszteltem a memókat: minden gond nélkül vették az akadályokat.
még egyszer: nem azért cserélném, mert gond van velük (hiszen más gépekben istenien mentek), hanem azért, mert valamiért nem komplatibilisek a mostani alaplapommal (abit an8).
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged