- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mobil flották
- DIGI Mobil
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
Hát ahogy linkelted is az EU segglyuka épp határos a jukrénekkel, így innen mindenki kiugrik, aki ugrani akar. De hát ugrik a rosseb, annyit nem ér egyik telefon sem, hogy közelről is megismerjek egy ruszki mikroprocesszort. Már van nekik is állítólag, nem úgy mint régen, amikor azt csak nyugatról kaphatták rakéta formájában a poen szerint. Szóval döntöttem, nixt ugribugri...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz sing1ep1ayer #4 üzenetére
Igen, csak ezzel az a baj, ha meg valami tényleg szar, akkor sosem lesz javítva...
Így sajnos ez a brand is kb a BV, Oscal, Cubot szintjéig fog csak jutni. :/
-
sing1ep1ayer
őstag
Frissítés az nincs. Én is egy Infinixet használok, arra sem emlékszem, hogy valaha is lett volna. De én így szeretem. Eddig minden korábbi telefonom a frissítésektől csak rosszabb lett. Belassult, megszokott dolgok eltűntek, vagy át lettek helyezve... satöbbi. Nekem ha a vásárláskor megfelel a készülék, akkor nincs szükségem semmilyen módosításra később. Tudom ugyanakkor, hogy ezzel szinte egyedül vagyok.
-
veterán
(...az a baj, hogy a gyártó oldalán még csak utalást sem találtam frissítésekre. Már ha azt mondanák hogy 1+2 év, már akkor is boldog lennék ezen az áron, de itt semmi basszus, semmi..!)
-
Smiro
senior tag
Lehet kiugrok érte. Harkivban vajon lehet kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest