Hirdetés
Hirdetés
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
Lehet kiugrok érte. Harkivban vajon lehet kapni?
-
cs.zs.
veterán
(...az a baj, hogy a gyártó oldalán még csak utalást sem találtam frissítésekre. Már ha azt mondanák hogy 1+2 év, már akkor is boldog lennék ezen az áron, de itt semmi basszus, semmi..!)
...itt kérem mindenki!
-
sing1ep1ayer
őstag
Frissítés az nincs. Én is egy Infinixet használok, arra sem emlékszem, hogy valaha is lett volna. De én így szeretem. Eddig minden korábbi telefonom a frissítésektől csak rosszabb lett. Belassult, megszokott dolgok eltűntek, vagy át lettek helyezve... satöbbi. Nekem ha a vásárláskor megfelel a készülék, akkor nincs szükségem semmilyen módosításra később. Tudom ugyanakkor, hogy ezzel szinte egyedül vagyok.
-
válasz sing1ep1ayer #4 üzenetére
Igen, csak ezzel az a baj, ha meg valami tényleg szar, akkor sosem lesz javítva...
Így sajnos ez a brand is kb a BV, Oscal, Cubot szintjéig fog csak jutni. :/
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
Smiro
senior tag
Hát ahogy linkelted is az EU segglyuka épp határos a jukrénekkel, így innen mindenki kiugrik, aki ugrani akar. De hát ugrik a rosseb, annyit nem ér egyik telefon sem, hogy közelről is megismerjek egy ruszki mikroprocesszort. Már van nekik is állítólag, nem úgy mint régen, amikor azt csak nyugatról kaphatták rakéta formájában a poen szerint. Szóval döntöttem, nixt ugribugri...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen