- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
válasz
üzenetére
Nekem is úgy van, mint Menthiristnek... egyszerűen csak belevezettem a perembe. De érdemes lenne sztem egy Object-é varázsolni őket. Ha element-ként kattintasz rá vmelyikre, akkor csak azt jelöli ki. Így meg úgy kezelheted, mintha külön Object lenne, és ha össze akarod hegeszteni a peremmel, akkor nem akadályoz meg semmi...
Érdemes használni a 7-es verziónak azt a tulajdonságát, h ha kijelöltél valamit, akkor a hozzá tartozó vertex-, edge-, border-, polygon-okat úgy tudod kijelölni, h nyomod a Ctrl billentyűt, és átkattintasz a kívánt Sub object (vertex, edge.. stb.) !ikonra!.
A Smooth módosítók közötti különbséget nem vágom. Én a MeshSmooth-szt használom.
A féknyerget kimodelleztem, kivéve a Brembo feliratot. Az abroncs pedig csak textúra, és bump. (A ''cupra'' felirat viszont szintén modellezés.)
Üdv! -
Nyúltáp
senior tag
válasz
üzenetére
na, gyors leszek, mer piálás van

A smooth meg meshsmooth közt az a különbség, hogy míg a smooth csak a modell árnyalásán módosítva simítja el az éleket, addig a meshmooth ténylegesen is berak új éleket. Tehát a sima smooth nem nyúl a wire-hez. Turbosmooth-ot énse vágom...mintha abba lehetne állítani LOD-ot (level of detail), vagy nem..de az biztos
na, megyek berúgni
és egy nagy taps a topicnak, elértük az 1000et
ui.: amúgyis full happy vagyok, mer nekiálltunk megen játékunknak, úgyhogy nemsokára ott fognak büntetni monitorokon Szalacsi úr és pajtásai
ui.ui.: amúgy mostanában ilyesmiket heggesztettem bútorgyárnak:
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Óra topik
- Iqos cigaretta
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest