Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
- első kérdésre: Informatikát tanulok és van grafikus szakirány, de inkább CAD ,mint 3D (Sajnos)

- második kérdésre: Szerintem egyetlen cég sem néz végzettséget (mármint szakmait).Legalábbis a komolyabbak. A kis kapzsi vállalkozásoknak úgyis 3 év gyakorlat kell, de legyél frissen diplomázott és ne szülj soha.
Van egy ismerősöm, akit pl. a chat-en kepott fel a Digitat Reality. Megmutatta a rajzait és felkérték, hogy menjen el hozzájuk ''meetingre''.
Ha már tudsz papíron rajzolni, akkor nincs más dolgod, mint azt betenni háttérnek, amit ceruzával készítettél és körberajzolni valamelyik progiban. Ez a legjobb, ha még nincs a kisujjadban minden. Próbálgatni, tanulgatni kiváló.
Vagy ott vannak a tutorialok. Én is (és szinte minden ismerősöm) ezekkel kezdtem.
Programok: 3DStudio max vagy Maya vagy XSI. Szerintem nézd meg mindhármat és válaszd ki a megfelelőt, amelyik hozzád közelebb áll. De előbb próbálj ki min. kettőt.
Huh. Asszem egyelőre ennyit....
Hali!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest