- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Igen, azt én is láttam, hogy a Digital Reality keresett embereket novemberben. És ott írták, hogy feltétel: 3dMAx tökéletes ismerete. Ekkor figyeltem fel erre a progira. És munkákat még nem tudnék felmutatni, csak ''analógokat''
(ceruza). Bár azzal is keveset, főleg vázlatok, mert engem nagyon érdekel a festészet (főleg olaj), és azzal próbálkoztam, amikor volt helyem/időm. Most a 2 gyerek kicsit lefoglal, de talán visszatérek a ceruza rajzra.
AMúgy láttam, hogy használnak ilyen ''tablet''-eket, amihez spec. ceruza tartozik, és az ember ''digitálisan'' rajzol. Azt hittem, ilyenek már nincsenek, amióta nagyon jó szkennerek vannak. De mégis. Akkor ez miért jobb? Nem értem.
Mi van a haveroddal? Felvették a Digital Reality-nél? És ott főleg modellezni kell tudni, vagy animálni? (Gondolom modellezni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(ceruza). Bár azzal is keveset, főleg vázlatok, mert engem nagyon érdekel a festészet (főleg olaj), és azzal próbálkoztam, amikor volt helyem/időm. Most a 2 gyerek kicsit lefoglal, de talán visszatérek a ceruza rajzra.