Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok,
Előre bocsájtom, hogy nem sok at konyitok a VOIPhez, de a 3cx-et úgy ahogy be tudtam konfigolni. Olyan problémám lenne, hogy létrehozok melléket azt az irodából és az irodán kivülről is tudom hivni voip telefonnal és windows klienssel is. Van egy külsős kollegánk Ukrajnában akinek létrehoztam egy voip melléket. Látom, hogy bejelentkezik a kliens fel is tudom hívni de nem hallunk semmit. kb 20-30mp után pedig bontodik a vonal.
Ebben kérnék egy kis segítséget, hogy mi okozhat ilyen problémát és hogyan lehet megoldani.
Nagyon köszönöm,
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest