- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopee1980
tag
válasz
AMDaZERG_1 #4474 üzenetére
Egyetértek veled. De egy 200.000-es TV-től nem azt várja az ember, hogy darabos legyen a kép. És ahogyan az egyik előző hozzászóló is írta titkolják, hogy ténylegesen hány hz (4432) hozzászólás.
Ennyi pénzért tökéletes képminőséget várok el....... Na itt kezdődnek a problémák.......
A kérdésem még mindig az, hogy melyik az a TV 42" méretben ami ennyi pénzért ezt tudja és van USB bemenet rajta azért, hogy arról is tudjak filmet nézni!
-
kopee1980
tag
válasz
AMDaZERG_1 #4471 üzenetére
Szia!
Az én elképzeléseimben egy olyan TV szerepel, aminek a nem HD adásoknál is jó képe van. Ezt alapból elvárom egy olyan TV-től ami 200.000 HUF-ba kerül.
Úgy gondolom, hogy ez elég nagy összeg egy TV-ért. És nem szeretnék abba belefutni, hogy megveszek valamit és azzal összesen kb. 6 adást tudok majd nézni, mert a többit pocsék képminőségben látom.Az hogy 50,75 vagy 100Hz a képfrissítése a TV-nek, szerintem nem mindegy, De lehet, hogy én tudom rosszul, ezt majd a jobban hozzáértők megmondják.
De ha a képfrissítésnek semmi köze a kép minőségéhez, akkor minek a 400hz-es stb. adat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Opel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Gaming notebook topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest