- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed juron
aktív tag
Nyilván messzebbről nem annyira feltűnő, de ez valójában nem függ a távolságtól. Mindketten látjuk a nejemmel együtt, nekem orvosilag is bizonyítottan brutál jó szemem van, míg a nejemnek meg elég rossz. Tehát nem a szemünkkel van a baj. Szvsz.a lejátszóval sincs gond.
Ennyit tud a tv panelja. Ez belépő szintű a 3d-ben. Viszont 2d-ben verhetetlen.
-
kmarci25
veterán
Ha nem kell a smart, akkor jó választás lehet.
EH6030: az igazi best buy TV. A Samsung fórumban ez az a TV amit az elfogadható minimumnak tartunk, nagyon jó az ár/érték aránya, az EH család csúcsa. Ebbe a típusba valódi 100Hz-es panelt építenek (CMR-el 200Hz), ami látványosan folyamatosabb képet nyújt mint az 50Hz-esek. 3D megjelenítésre is képes. 2D-ben full HD a képe, 3D-ben nem tudni. Van aki szerint fullHD3D, de erre nincs még hiteles mérés sehol. SMART sajnos nincs ebben sem, 1 USB és 2 HDMI csatlakozót kapott.
frissülés: egy horvát teszt rámutatott, hogy az eh6030 input laggja 70-100ms. Tehát játékra nem alkalmas! -
zsakaizoltan
tag
Kicsit még gyűjts, add el, ami most van, és vegyél egy olyat, ami nekem van..nem fogod megbánni, nagyon meg vagyok vele elégedve
Biztos sok ötlet lesz, általában itt mindenkinek maga felé hajlik a keze
-
kmarci25
veterán
Háát, több, mint 3 méterre azért már 46-47 colos készülék kellene, az meg nemigen van 150-ben benne. Se egy Samu 46EH6030, se egy 46ES6100, talán még a 46EH5000, de az már erősen véleményes.
LG ajánlott kategóriái is felette vannak: 47LM620S-től felfelé.
A 40 colos EH6030 benne van a keretben, de szerintem ilyen távolságra az kicsi. Valahol úgy olvastam, hogy a távolság fele az ideális képátló.
Meg kéne nézni a többi márkát is, de azokról nem nagyon tudok, Samu és LG között vacilláltam én is. Nekem olyan két méterre van a tv, és 42-es (107 cm) lett végül, ami számomra tökéletes méret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest