- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
proci985 #1471 üzenetére
nekem csupa ilyet dob ki a google...
az usb az nem csak a táp (5V) miatt van rajta? és amiatt aktív?
itt a delock oldalán mindenestre azt írja, hogy ez az aktív és ez kell a radeon HD5000 szériához, hogy 3 monitort hajtson meg Eyefinity módban (ha jól tudom, az az, amikor egy képet húz ki 3 monitorra. nekem viszont az kell, hogy 3 különböző kép, 3 külön asztal jelenjen meg. vagy rosszul tudom...?
)
de itt is ezt írja:
Eyefinity requires an ACTIVE adapter to enable a third monitor on HD 5000 cards. Passive will NOT work, except for the first two monitors on the eyefinity 5 and eyefinity 6 cards. For the other three/four monitors, active is still required. A quick explanation of why is because DVI/HDMI requires a special clock, which the card is only able to provide two of. Displayport does not use this clock, so ATI used it as a workaround. -
Wolfskin
őstag
válasz
proci985 #1469 üzenetére
értem. köszi. ilyesmi jó? Delock Adapter
-
Wolfskin
őstag
-
Wolfskin
őstag
sziasztok,
rákerestm, többen is rákérdeztek, de még válasz nem érkezett a problémára. külföldi fórumokon sem találok megoldást...
lehet HD 7770-en 3 monitort használni?
multimonitorként, hogy mindegyiken másik asztal jelenik meg egyszerre?"Jelenleg ha minden portjára rádugok egy monitort (Displayport -> Displayport-DVI-D átalakító, HDMI, DVI-D, DVI-A (VGA), akkor csak 2 monitoron jelenít meg. Ha a Windowsból próbálom a maradék kijelzőket bekapcsolni akkor ezt írja: "nem menthető képernyő beállítások" -írt az előttem szóló.
ugyanez a gond nálam is
DP --> Delock DP/DVI passzív átalakító --> DVI monitor No1 (DELL 22")
DVI-D --> DVI monitor No2 (Samsung 24")
HDMI --> üres
DVI-I --> DVI/VGA átalakító -- >VGA monitor No3 (HD TV kijelző 104")a Win látja mindhármat, de csak kettőt enged aktivizálni. egyet mindig le kell tiltanom, hogy helyette engedélyezhessem a harmadikat. ha simán próbálom, a "nem menthető képernyő beállítások" hibaüzenet jelenik meg.
a rendszer ASUS Radeon HD 7770 Win7/legfrissebb driver
köszi a segítséget!
W
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest