- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
proci985 #1872 üzenetére
Köszönöm a választ!
Több problémám is van...:
"displayporton keresztul daisy chain.olyan kijelzo kell, ami ezt tamogatja"Lg tv-k lesznek a megjelenítők amik ezt nem támogatják
ráadásul, ha jól látom 4 kijelzőt támogat a daisy chain, nekem pedig hatra de inkább kilencre lenne szükségem...de ez utóbbi mindegy is, hiszen ha támogatja, ha nem a négynél többet, a kijelzők nem támogatják ezt, így grafikus kártyából kellene megoldanom valszeg ezt a mutatványt.
"ha van eleg kijelzod kiprobalnek ket videokartyat, 1-1 kijelzovel."
Na hát ez a problémám, hogy a kijelzők adottak lesznek, de a kártyákat vásárolni kell,,,nem tudok csak úgy "próbálgatni"
Ezért lenne szükségem fix infóra....
Hogy pld vajon ha két kártyát összektötök SLI-be, vagy crossfire-be*,,,akkor csak a teljesítményük adódik össze, vagy használható lesz e az összes létező kimenetük...(látok manapság a piacon 4-5 kimenettel rendelkező zsugákat)
Köszönöm, ha valaki tudna segíteni*vagy akár össze sem kell őket így kötni?
-
twine
veterán
Sziasztok!
Segítsetek nekem légyszíves...
Amennyiben hatnál több kijelzőt (55"TV mondjuk HDMI-n) szeretnék egyszerre meghajtani...MOndjuk kilencet 3x3 felosztásban, Ahhoz mi kell nekem?
Költséghatékonyan, de persze nem fillérekből...
Találtam egy ilyen 6 kimenetes VGA-t, de ha ennél több kijelzőt szeretnék, akkor az hogyan működik? két ilyen kártyával megoldható?
Ha rossz irányba indultam, akkor kérlek ne ezen rugózzunk, hanem tereljetek helyes irányba...Nem játékhoz lenne szükség rá....
Videók, prezentációk, és ehhez hasonlók megjelenítéséről lenne szó...így nem szükséges a bődületes számítási teljesítmény...
Előre is köszönöm, ha írtok ötleteket
Új hozzászólás Aktív témák
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest