- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
válasz
sellerbuyer #661 üzenetére
Köszi szépen a szakvéleményt. Az eredeti kérdésemre is tudsz ilyen szakszerű választ adni?
-
bigrock
addikt
válasz
sellerbuyer #659 üzenetére
Nem igazán értesz.
NVR=Network Video Recorder, azaz hálózati rögzítő IP kamerák részére. DVR=Digital Video Recorder, digitális rögzítő, analóg kamerák részére.
Nekem van: 4 db. NVR-em. Ezek nem tudnak képet megjeleníteni, csak rögzíteni, nincs rajtuk video kimenet. Ezért ezt a 4 db. NVR-t jól összekötöm LAN-ba, és 1 db. kliens PC-ről, 4 monitor kimenettel megjelenítem az összes, rögzítőre csatlakoztatott IP kamera képét. Ilyen célhardver nincs. (vagy nem tudok legalábbis róla...) Ezért kell nekem megépítenem. -
bigrock
addikt
válasz
sellerbuyer #656 üzenetére
Teljesen igazad van, mert ezek az NVR-ek már működnek a rendszerben. Én ezekhez a digitális rögzítőkhöz akarok építeni megjelenítő kliens PC-t, hiszen azok csak képrögzítőként és feldolgozóként működnek, ráadásul nem abban a helyiségben ahol a biztonsági őrnek a kameraképeket néznie kell.
-
bigrock
addikt
Üdv Mindenkinek!
Olyan megoldást keresek, amire visszaolvasva nemigen találtam a fórumban választ:
4 monitoros rendszert kellene építenem. A paraméterek:
4 db. full HD LCD monitor (vagy TV) lenne a megjelenítő, ezek típusa, paraméterei megegyeznek. Egy PC-ről kellene meghajtani mind a négyet. Egy olyan video alkalmazáshoz kellene, ahol monitoronként 24 db. IP kamera képét jelenítem meg, H.264-ben, azaz mind a CPU-nak, mind a VGA-knak elég erősnek kell lenniük a feladat ellátásához. Oprsz: WIN7 Prof x64.
Jelenleg ez a megoldás 2 db. PC-ről működik, de ezeket le akarják selejtezni és egy db-ra kiváltani.
Tudnátok erre javasolni megfelelő műszaki tartalmat?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Okos Otthon / Smart Home
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest