Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Üdvözöllek!
" 2.1 de hogyan? " 2.1-es jellel! Ha ilyet szeretnél, akkor a jelforrásod egyik (jobb vagy bal) ágát átmenetileg rá kell kötnöd a SUB-bemenetre! Ez sem lesz ugyan 2.1, de legalább szólni fog a SUB. Léteznek erre fejlesztett olcsóbb integrált áramkörök, ami a 2.0-ás jelet bizonyos eljárásokkal 2.1-szerű (pszeudo) hangzássá bővítenek, de az sem igazi 2.1!
Kaphatóak olyan egyszerű hangdobozok PC-hez, amik 2.1-es szerű hangot produkálnak 2.0-ás jelből alapból, de Te most nem ezt keresed!
Azt javaslom, hogy IDE vagy IDE írj a szakiknak, hátha van egy jobb ötletük!
-
bypoffy
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. PC-n alaplapi jack-ből megy erősítőre jel és azok a frontok. Vettem egy aktív sub-ot és az alaplapi mic/sub jackre kötöttem. Beállítottam az 5.1-et és a hátső hangfalakat illetve centert kiszedtem. Filmnél működik rendesen,de sztereo zenénél nem szól a subwoofer. Erre tudtok valami megoldást? Sima 2.1-et szeretnék úgy hogy sztereonál is szóljon a mély.
Aktív témák
- Battlefield 6
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- XMLTV EPG letöltő progi
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest