Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Aktív témák
-
_tRebroN_
tag
válasz
i are robot
üzenetére
Szal ez a trück...gyártó is istenem legközelebb betü eltérés sem lesz amugy mért éri meg majdnem kopp azonos monitort gyártani más panellal? kifutó/bejövő széria esete?
-
_tRebroN_
tag
válasz
old_artist
üzenetére
2475w vel kapcsolatban részemről az az igazság hogy amikor 140k huf lett akkor kezdtem erősen gondolkodni rajta, hogy lehet lesz ilyen monitorom és megengedhetem magamnak ehhez képest most felment 10-12k hufot az ára. Jelenleg nekem ennyit nem ér... a másik amit még szvsz mindig szoknom kell az a designja. Miért nem nézhet úgy ki ha már egyszerű design-os mint egy dell vagy egy eizo? Erre csináltak neki egy 1988-as kinézetet kilapítva. eszem faszom megáll
Ja igen amúgy természetesen köszi a hsz-t nagyra értékelem. -
_tRebroN_
tag
Üdv!!
Szal nézegetem a LG W2600H moncsit, de a neten egymásnak ellentmondó infókat találok itt meg még pár helyen azt olvasni, hogy s-ips panelos a monitor máshol meg az, hogy TN+filmes. Őszintén szólva az ára alapján inkább én is TN+film kategóriába sorolnám, de ha s-ips panelos akkor szvsz nagyon megéri az árát. Segítsetek már tiszta vizet önteni a pohárba mi az igazság?? 2475w is még játékos, de tekintve hogy jelenleg kb 40k huffal drágább nem sok esélyt látokarra, hogy azt válasszam. DVD-re div-xre játékra böngészésre használom később esetleg egy kis blu ray talán.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Assetto Corsa EVO
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49A950UIUXEN) 5K DUAL QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja igen amúgy természetesen köszi a hsz-t nagyra értékelem.