- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Telefon javítás, szervíz!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
Hirdetés
Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
zárható
-
Bakker!
Először is: Nem vitte el és ez a tény.
Másodszor: Az irányárból sem akarsz engedni? Hát ez gááz.. Milyen kereskedő vagy hogy nem lehet alkudni nálad?
Harmadszor: Mi az hogy eltekered Te? Hát épp ezaz hogy nem tekered, azért adod el..
Nagyon nézem már a bicikliárakat, megyek megnézni pár Meridát, lehet hogy hoppon maradsz...!!
(55e Ft-ért 2006-os zsír új és garis, telós és szép Merida bringát kapni boltból...)
[Szerkesztve] -
No? 45e ?
-
válasz
Azazello- #29 üzenetére
Nézd, ha az új árát nézem és ha ez a bringa tényleg karcmentes és tip-top, akkor aztmondom érhet többet. Csakhogy mindig a kereslet szabja meg az árakat és nem a kínálat, ez a kőkemény piaci törvény..
Mindenki annyit fizet egy áruért amennyit az a saját szempontjai alapján megér neki. -
Na tessék! Az első komolyabb vevőjelölt és rögtön kiröhögöd!
Azért csak állt nálad 2 évet, azóta belülről láthatatlanul eheti már a rozsda..
Amúgy nem TESCO, AUCHAN-os bringákra gondoltam, hanem szintén használtan ennyiért már egy középkategóriát kap az ember. (Az átlag – úgymond utcai felhasználás tekintetében) - jócskán megnéztem a kínálatot.
55e mindenképp sokk.. Komoly eladóként tessék végre emberesen engedni ebből az irányárból! -
Ahh.. látom..
Nos énbennem olyan 25e Ft körüli összeg bontakozott ki, a vasárnapi bringázásra szánt pénzmag megnyilvánulásaként, de lévén szeretem a szépet és a jót mindenben, hajlandó vagyok kicsit többet áldozni a dologra.. Viszont olyan 32-35e Ft környékén biztosan megáll a dolog. Szal 35e Ft és vége, egyszerűen ez a max amennyit én áldozok erre a ’projektre’ márcsak azért is, mert ennyiért azért lehet már találni más jó bringákat is.. (Most nem a bringád fikázom, ez csak a tényállás) -
Nézd, őszintén mondva minél kevesebbet - elhiheted. Nekem sem mindennapos használatra kellene, hanem csak úgymonda 'vasárnapi bringázáshoz'..
Látni kellene a tényleges állapotát. Teljesen gyári a bringa? Nincs rajta sárvédő, lámpa vagy ilyesmi?
Hogy érdemben tárgyalhassunk, úgy körülbelül mégis milyen összegre gondoltál? -
No, mennyi az annyi?
Ha jól látom elsőtelós.. ugye? -
g@bo
nagyúr
válasz
macilaci78 #9 üzenetére
Én 195, nekem nem kicsi.
1 Ft az jóóóóóóóó, mikor vinnéd? -
Azazello-
senior tag
nekem is hasonlo van, nagyon jok kis darab! UP neki!
-
g@bo
nagyúr
ingyen elvihető.
-
g@bo
nagyúr
55k
-
g@bo
nagyúr
-
g@bo
nagyúr
2 éves, bicajoztam vele 2 hetet...
papirjaival ( nem eltekert cucc )
pöpec állapotban, árat, infót keresek.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- TCL LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% számla! ThinkPad X13s 1,06 kg Notebook! 13.3" / 16GB 4266MHz / Snapdragon 8cx! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest