- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
spleenszuru #40 üzenetére
Csak vicceltem.
Én Forzás vagyok inkább. De hidd el, nagyon sokat játszottam a The Crew 2-vel is. -
.LnB
titán
válasz
spleenszuru #38 üzenetére
"én majdnem utálom az FH5 fizikát."
De akkor te hogy működsz? Ha kimész, és látsz egy lehulló falevelet, akkor is dühös vagy? És felkiáltassz, hogy hülye gravitáció?! Vagy ha vezetsz, és nem sínen megy az autód akkor is?A The Crew és a Forza Horizon között az a különbség, hogy egyikben van fizika, a másikban nincs.
-
.LnB
titán
Ez a The Crew-s csávó nagyon vágja inglisht...
Nem lenne pofám így kiállni a színpadra.
-
.LnB
titán
Elfelejtettem a Sony prezentációt.
Elfelejtettem a Summer Game Fest-et.
Elfelejtettem at Xbox prezentációt.
(mindegyiket csak másnap reggel láttam, hogy volt)Annyira ciki lenne, ha pont ezt ülnék le megnézni előben.
Pedig a legnagyobbakat ők fogják hazudni az biztos. Na meg AC, AC, és lesz AC is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest