- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
LLam
senior tag
pénteken 08.44-kor küldtem már egy levelet. válaszolsz?
-
LLam
senior tag
az hogy ajándék erős túlzás, de olcsóbb jóval ezt nem tagadom. kell is. az árat azér drasztikulálom mert volt itt 16k-ért is ecc-s bizniszelve. na írom a levelet...
-
Break
senior tag
Szal : a REG ECC-s ára éppen azért ennyi amennyi mert nemtok rá annyi gart bíztosítani .....
Talán megkellene nézegetni egy árlistát, hogy mennyibe is kerül egy ilyen ram ...ennyi zséért AJÁNDÉK !!
..........sry ..az IS-t nem figyeltem az előbb .......Nekem csak ECC-sek voltam, amik kivétel nélkül futottak az alaplapokban (kt266-tól felfele). -
LLam
senior tag
egy nem ecc-s IS kellene...
-
LLam
senior tag
juteszembe egy nem ecc-s is kellene...
-
LLam
senior tag
no?
kapok ramot? -
Break
senior tag
válasz
Overlocker #9 üzenetére
a gond az, hogy csak a szerver lapok támogatják a 2gb-os ddr1-es modult... a mezei lapok nem ....
-
LLam
senior tag
up
-
LLam
senior tag
szerverbe lesz...
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest