Aktív témák
-
Dryman
őstag
válasz
Sancibácsi #36 üzenetére
2K-ért nem tudom odaadni mivel mégis csak 64MB-os tv-s, annyiért talán kapsz valami 32MB-os kártyát, bár most vettem ATI 7000 pro-t 32MB-os DDR-est tesztelni 3500-ért, szóval az a 2K az nagyon karcsú, bocsáss meg de annyiért nem megy!
-
Dryman
őstag
válasz
Sancibácsi #34 üzenetére
Szia Sanyi!
3K lenne a Geforce kártya, csomagoljam azt is a többivel? -
Dryman
őstag
válasz
Sancibácsi #32 üzenetére
Winyót nem postáznék még ha volna is nálam, mostanában max ilyen 4,3GB-os Quantum meg asszem WD vinyóim voltak, a quantumok hibátlanok, de olyan a hangjuk mint a szélsüvítés......
Videjókártya ügyében meg van egy GeForce2 MX400 64MB-os tv-kimenetes kártyám, a kártyát próbáltam, az hibátlan, a tv-outja meg kábel hiányában nem lett kipróbálva.......
ez érdekelne? -
Sancibácsi
tag
válasz
Sancibácsi #31 üzenetére
Az utalást elindítottam, remélem mihamarabb nálad lesz a pénz. Esetleg valami kisebb vinyód és videókártyád nincs eladó?
-
Dryman
őstag
válasz
Sancibácsi #29 üzenetére
Mail elment, várom a címed ha a mailben vázolt megoldás elfogadható neked!
-
Dryman
őstag
válasz
Sancibácsi #27 üzenetére
Rendben!
Akkor ez bizony caklipakli elkelt!
Adataidnál lévő mailre küldök minden szükséges adatot!
[Szerkesztve] -
Dryman
őstag
válasz
Sancibácsi #23 üzenetére
Szia!
jelentem még megvan a cucc, ha érdekel jelezd felém valamiyen formában!
18K+postaköltségért oda is tudom adni, ha előre elutalod a pénzt, akkor 680Ft postaköltségből kijön a dolog.
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged