- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
Aktív témák
-
probizz
tag
pm
-
Picboy
csendes tag
Hello!
Volna-e még valami monitorféleséged 15''-ban, vagy az alatt? -
xXxPongi
aktív tag
Sikeresen elment a 15''-os (és még működik is, csak 1 pixel hibája van)
A kissebbről csinálok majd képet vagy valamit, hátha jól jön valami modernek, vagy ezer dologra használható, ha már csak a kijelzőjét veszem figyelembe.
Keresünk rá jó árat és mehet is -
xXxPongi
aktív tag
vonatom:
[link]
de ma este tudok biztosat mondani, mert másik üzletféllel is kell időpontot fixálni (de lehet, hogy ő inkább tudna igazodni)
MSN: xxxpongi@freemail.hu
Eddig sikertelenül, de érdeklődöm további darabok után. Már csak azt kéne tudni, hogy milyen a ''belső'' álapot \a (\tuk)
[Szerkesztve] -
xXxPongi
aktív tag
amikor ezt a mondatot írtam, gondolkodtam, hogy hogyan írjam, mert nem kettő van abból ami a linkben van hanem azon kívül van egy kisebb is (később lehet lesz még ilyen linkelt monitor)
most 21-én szombaton mek be nyugatiba,( talán áttetethetem vasárnapra is), de sokan érdeklődnek a monitor iránt. Akivel elöbb tudok időpontot és helyet egyeztetni, egyértelmüen annak viszem.
Lehet jobb lenne, ha itt érdeklődne mindenki (vagy csak olvasna) és nem kéne 100-szor leírnom ugyanazt a választ
előre is köcce
[Szerkesztve] -
xXxPongi
aktív tag
válasz
Printszkrín #12 üzenetére
Kicsit csak megemlítettem, mert az több mint valószínű, hogy nem mükszik, vagy nem teljes, mert külön tápellátása nincs és nem akart működni
Ami e linkben van ahhoz 12voltos adapter kell (kerek csatis), de az sem száz, hogy működik. Kívülről semmi törés nincs rajtuk. Kijelző is sérülésmentes. -
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
Látom váci vagy. Az egy kicsit gáz, mert a cucc Piliscsabán (majd 30km bp-től 10es úton) van.
Az igazi az lenne, ha megvizsgáltathattam volna valakivel (esetleg szerszámaival eljött volna), akkor tisztán kimérhettük volna, hogy miért is lehet pénzt kérni.
Egy lehetőséget tudok még: bp-re felvinném 10k (xerintem több mint fer) elég nekem a cuccért, és ha esetleg még a kijelző sem jó, akkor visszaveszem. -
xXxPongi
aktív tag
Egy cégnek a raktárából van (s3 triok, p1-es, p2-3-as gépek, cd-rom-ok társaságában)
Ott kerülhetett a raktárba korszerűsítés miatt, vagy mert elromlott.
Törés nincs rajtuk, de neálam egy percet nem mentek, mert nincs még cuccom hozzá (gondolom, ha mégis rossz benne valami akkor, hozzáértő (vagy aki áldozna rá) megveszi és kezd vele valamit. -
xXxPongi
aktív tag
[link]
Ő lenne a kicsike.
1, jó lenne tudni mi mükszik belőle
2, el akarom adni
3, ha minimális árat kapok érte akkor nem várok arra, hogy mi jó belőle
(monitor kábelt kellett vennem hozzá, adaptert már nem vok hajlandó venni, mert 12v-sal mükszik és mindenem van alatta felette, de 12es nincs. Bár lehet rákötöm tápra azt meglátjuk, de nem buzerálnám, ha nem kéne)
(van mégegy apróság, annak szerintem eleve csak a kijelzőjét éri meg használni, de arról nemtok infoval szolgálni, talán később, vagy megtekinthető xakembereknek)
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Tőzsde és gazdaság
- Ingatlanos topic!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest