- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
válasz
Donki Hóte #16 üzenetére
-
-
judas13
addikt
válasz
Donki Hóte #11 üzenetére
Látom, hogy a képek alá ez van írva, csak éppen nem hiszem el
Mára szemednek sem hiszel?De, tényleg majd meglátjuk, hogy miből mennyi is lesz az igaz.
-
big-J
őstag
Jonnek az 1000 dollaros realme-k amik olcso alternativakent indultak.
-
KIFLEE
tag
Azóta kiderült, hogy ez csak egy koncepció telefon, nem lesz megvásárólható. Lesz középen egy lencsenélküli szenzor amire rá lehet tenni a profi optikát. Szóval egy xiaomi 12s ultra koncept koppintás.
-
Én sem hiszem, hogy a 2.0 fényérték 234 mm-es gyujtótávolságon lenne jellemzője ennek a kamerának
Látom, hogy a képek alá ez van írva, csak éppen nem hiszem el
A második képen látható kiváló bokeh (a háttérben becsillanó háttérfények kerek elmosása) még DSLR/MILC gépeken is is nagyon ritkaságszámba megy, 200 mm feletti gyujtótávolságon pedig szinte lehetetlen megcsinálni
Na majd meglátjuk, de félek tőle, hogy ennek hírnek a fele sem lesz igaz a valóságban
-
ROBOTER
addikt
teleszkóp: hülye vagyok, bocs, persze periszkópra gondoltam.
Az Oppo-t megnézem, köszi.szerk:
Rákerestem, igen, ez lenne a jó irány, ha valami nagyon extrát akarunk, bár az f/4.3-as fényerő + 1/2.51'' type így kombinálva egy picit agyonvágja az egészet. De ehhez hasonlóan ésszerű logikát még nem láttam más telefonban. -
Oliverda
félisten
-
Ricardo
titán
Tetszik a cím.
A paramétereket olvasva vannak felmerült bennem mémi kétkedés, de majd kiderül milyen lesz.
-
ROBOTER
addikt
A világ legnagyobb baromsága, ha nincs megfelelő köztes optikai zoomos kamera.
Mivel 2 teleszkópos modult nem rakott még senki telefonba (gondolom ebben sem lesz), a köztes szenzor valami hangyaf@szni 1/2.xx vagy rosszabb eseben 1/3.xx típusú, mint az S24..25 U kategóriában. Jó lehet villogni a 10x-essel, az első héten biztosan frankó, csak a valós élethelyzetek, félalakos vagy mellportrék, kisállatok stb. életszerű távolságból lesznek szarok, mert vagy digit zoom lesz a főkamerával, vagy a légypiszok köztes zoommal.
Már az 5x-ös optikai zoomnál is egy fos a 3..4x-es (főkamerából vágott) tartomány. -
hdavid1
tag
f/2.0-val biztos nem fognak telefonba tenni 10x-es optikai zoomot. Ez valami szokásos ferdítés lesz, "optikai minőségű" szenzorzoom inkább... 😑 ami semmivel sem lesz jobb mint bármely más felsőkategóriás telefon zoomja.
-
judas13
addikt
Kíváncsian várom! 10x-es optikai zoom! Végre egy kézzel fogható és szemmel is jól látható fejlesztés a piacon
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W