Hirdetés

Aktív témák

  • Nightmare

    senior tag

    válasz szki #2277 üzenetére

    Hagyjuk már ezt a hülyeséget. :W A zab meg lovaknak, mégis eszed, a müzli madaraknak, a gomba a vaddisznóknak, a tonhal a cápáknak? :U Én birom a tejet, napi 2 litertől nincs bajom, nem megy a hasam tőle. Akkor mi marad? Hús, tészta, rizs? Ne legyünk már ennyire beskatulyázva, ez a néphülyítés már az agyamra megy. Olvasd el ezt és utána EZT.
    Melyik ad nagyobb információtartalmat?

    Ma a tej egy tejporból visszahigított ital, amely egy állat tejéből készül, annak emésztőrendszeréhez méretezve, tele az ember számára nem kívánatos allergénekkel és felnőtt ember számára alkalmatlan összetétellel.
    Ez egy részlet Bunny írásából. De az egész cikk kb 2 perc alatt végig is olvasható, felejthető. Mi derül ki belőle, azon kivűl, hogy Bánni fosik tőle? Hogy nem jó...de miért nem? Semmi tudományos alátámasztás nincs , csak vaker.
    De ha megnézed a másik tényleg tudományos cikket, van példa, mérés, értékelés. Egész jó összefoglalás. Hihetőbb, mint ez: tejet a buziknak, és a macskáknak!

    Amúgy én leszarom ki mit eszik, felőlem disznószart is. Csak olyan szinten megy itt a kábítás, hogy hihetetlen...és Te megeszed!

    [ Szerkesztve ]

    -Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar

Aktív témák