Magyarországon is kapható a Honor 200 Lite, ennyibe kerül

Május 21-től megindul a Honor új középkategóriás készülékének hazai értékesítése független és szolgáltatói kínálatban is.

Friss ajánlat a Honortól a 200 Lite, mely április végén kezdett a francia piacon, május 21-től pedig Magyarországon is megvásárolható fekete és ciánkék színben. A készülék 329 euróért indította karrierjét Franciaországban, a magyar hivatalos független fogyasztói ár pedig 129 990 forintban lett meghatározva. A telefon bekerül operátori kínálatba is, a magyar Vodafone és Telekom már listázták is.

A telefon 6,7 hüvelykes AMOLED panellel és 50 megapixeles előlapi kamerával van felszerelve, utóbbi köré pedig az Android 14 alapon mozgó MagicOS 8.0-s felület képes mindenféle animációkat rajzolni. A képernyő sík, felbontása 1080 x 2412 pixel, az ujjlenyomat-leolvasó viszont oldalra került.

A Honor 200 Lite ciánkék színben (forrás: Honor) [+]

A Honor szerint a készülék a portréfotók mestere, a méretes hátlapi kameraszigeten egy 108 megapixeles főkamera, egy 5 megapixeles ultraszéles egység és egy 2 megapixeles makró kapott helyet, úgyhogy a szoftverben kell keresni a trükköket a portrékhoz. Ezekhez a számítási feladatokat egy MediaTek Dimensity 6080-as SoC oldja meg, mellé 8 GB RAM és 256 GB tárhely került a készülékbe. A 4500 mAh-s akkumulátorral a gyártó szerint 16 órányi folyamatos böngészést, 29 órányi telefonálást vagy 14 órányi videolejátszást biztosít a 200 Lite, de a 35 wattos töltés kihasználásához adaptert a vásárló feladata lesz beszerezni, mert a dobozban csak USB-C kábelt kap majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés