UFO támadás Svédország felől

A Foreo két perces komplex arckezelő készülékének új generációja mutatkozott be. A koncepció maradt, a működés viszont hatékonyabb és sokrétűbb lett.

Elsütnék egy Star Trekes poént a svéd ufó kontextusban, de lehet, hogy erősen rétegtermék lenne. Akinek van kedve, azért továbbviheti a gondolatmenetet, én addig a lényegre térek. A Foreo bemutatta a professzionális ultrahang technológiára épülő, de otthoni használatra szánt arckezelő készülék új, továbbfejlesztett generációját. Az UFO 2 kompaktabb, teljes spektrumú LED fényterápiát (463 - 627 nm) alkalmaz, hatékonyabb hőterápiát (45 °C) és intenzívebb krioterápiát kínál a szokásos ultrahangos és masszázs funkciók mellett.


[+]

Az Foreo termékei már bizonyítottak, a gyártó hivatalos honlapján kívül számos webshopban beszerezhetők itthon, egyes modellek pedig akár drogériákban is kaphatók. Az első generációs készülék mini verziója még mindig szuperül teljesít, de az UFO 2 tesztje során már a krioterápiát (5 °C), a szélesebb körű testreszabási opciókat és az új fátyolmaszkokat is lesz lehetőségünk kipróbálni. Egyes maszkok ugyanis igénylik a hűtő funkciót, az új Farm to Face kollekcióban pedig egy rakás, természetes és hagyományos összetevőre épülő kence található, amelyek nem mellesleg fenntartható és fair trade forrásból származnak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • FOREO

Azóta történt

  • Foreo UFO 2 - ki a LEDszebb a vidéken

    A Foreo két perces komplex arckezelő készülékének új generációja mindent tud, amit az elődmodell, viszont hatékonyabb, intenzívebb és teljes spektrumú fényterápiával egészítették ki.

Előzmények

Hirdetés