Önálló lett a Spotify az Apple Watch órákon

Mostantól akár a mobiltól távol is hallgathatjuk a lejátszási listánkat, amennyiben mobilnetes vagy Wi-Fi kapcsolatunk aktív az okosórán.

Hirdetés

A Spotify az utóbbi időben nem rajong kifejezetten az Apple üzletpolitikájáért, ettől függetlenül persze folyamatosan fejlesztik applikációjukat a cupertinóiak eszközeire is, noha azt biztosan nem mondhatjuk, hogy kifejezetten kapkodnak, hiszen majdnem pont két év után most adták ki az első olyan, Apple Watch-ra szánt verziót, ami a csatlakoztatott mobiltól függetlenül tud működni, ha van internete. A frissítés egyébként szerveroldali volt, így a felhasználók jó eséllyel nem értesültek róla közvetlenül, de a lényeg, hogy az alapmodelleken Wi-Fi-tartományban, cellular változatok esetén pedig akár bárhol használhatjuk az óránkat zenelejátszónak, természetesen egy csatlakoztatott Bluetooth-fülessel párosítva.


[+]

Az offline zenehallgatás továbbra sem opció, tehát nem használhatjuk az órák belső tárolóját arra, hogy a mobilnet nélküli eszközünkről is hallgathassunk zenét, de remélhetőleg nem kell további két évet várni, hogy ez a funkció is bekerüljön.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

Hirdetés