Hirdetés

Anycool T728 - hamis gyémánt

Hirdetés

Egyebek

A naptárról még nem esett szó, végre van heti bontás is. A grafikai megjelenítésért a világ bármely pontján két mélyről feltörő pofonnal jutalmaznák a tervezőt, Kínában valószínűleg megúszta azzal, hogy ebédre nem kapott rizst. A funkcionalitás azonban rendben van, egy-egy emlékeztetőhöz a fontos adatok mind rögzíthetőek.

Anycool T728 menu

A világóra ezúttal egy hőtérképre jellemző színvilágú kiterített Földet tud felmutatni, a korábban nemzeti öntudatként beprogramozott alapértelmezett Peking helyett most Madridnál nyílik ki a világ. A számológép fapados, a vekker viszont jól paraméterezhető, s négy időpont tárolására képes. Van stopper, átváltó, jegyzetfüzet, s van két beépített játék is. Bejeweled és LianLianKan néven futnak, utóbbiról feleslegesen jut eszünkbe kettő darab hím oroszlán, mivel ez valami mahjong-klón. A mozgásérzékelőt kihasználó játék az LG és Samsung mobilokban gyakran felbukkanó kockadobálós történet, csak a grafikai megvalósítás gyengébb. De abban azért odatették magukat, hogy itt három kocka pörög-forog, logikus, hogy ha a koreaiak csak kettőt használnak, akkor ezzel túl lehet őket szárnyalni. Azt vélhetően figyelmen kívül hagyták a fejlesztők, hogy az alapvetően értelmetlen kockapörgetős marhaságnak egyedül akkor lehet haszna, ha valami társasjátéknál dobókocka helyett használjuk, de ki látott már olyat, hogy egy ilyen játékhoz három kocka kell?

Anycool T728
[+]

Adatkommunikációs szempontból ott van az USB kábel, ezzel megoldható a telefon külső meghajtóként való használata, ha PC is van a közelben, illetve a valószínűleg 1.0-s Bluetooth, amely a kocsiban levő kihangosítóval szépen kommunikált, de az automatikus párosodás nem jött össze neki. A mobilhálózati adatátvitel terén a GPRS technológia a leggyorsabb, ezen Európa úgy négy éve már túllépett. A böngésző nem is tud HTML oldalakat megjeleníteni, de azt hiszem, hogy ezzel a tempóval ez nem nagy érvágás.

Anycool T728
[+]

A hátlap alatti akkumulátor két nap alatt zuhan magába, idegesítően pittyog a végét járva, de egyébként átlagos. Az mondjuk külün poén, hogy a nem túl nagy, és egyáltalán nem nehéz telepre ráhazudták a 2000 mAh-s teljesítményt.

Anycool T728
[+]

Összegzés? 46 ezer pénzért kell némi elszántság a megvételhez. A formaterv nem rossz, de ezt garantálja a HTC, a funkcionalitás felemás, a menü kissé necces, az érintőképernyő furcsán puha, a TV vétel kiemelkedően jó, s a hangügyi dolgok is rendben vannak. Telefonáláskor nem tapasztaltam problémát a minőséggel, az MTK platform szépen fejlődik, Európára hamarosan cunami jelleggel fog lecsapni a kínai ipar a mobilkommunikáció frontján is, de még nem most.

Bog

A készüléket a NeoDigi biztosította.
+36(70)6345485
2045 Budaörs Szabadság u. 52-54.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés