Hirdetés

Anycool T728 - hamis gyémánt

Külső

Ezúttal nincs találgatás, hogy mi ez, rajta van a dobozon, ez az egyik legismertebb kínai márka, az Anycool nevét viseli magán. A csomagolás sem olyan gagyisztikus, mint korábban, angol feliratokkal kommunikál, de persze a hangzatos ígéretek ezúttal sem hiányoznak. A "Dual-card, Dual standby" a két SIM-es üzemmódra utal, a "3D stereo-speakers" már egy humorosabb szint, de az i-re a pontot most is a "HD camera" teszi fel, amely kemény VGA felbontásra képes. A dobozban USB kábellé kettészedhető töltő, sztereó füles, pót akkumulátor és a telefon oldalára köthető ceruza található.

Anycool T728
[+]

Maga a készülék - ne legyünk álszentek - megint egy koppintás, ezúttal a HTC Touch Diamond formavilága tetszett meg valami nagy embernek a gyárban, s ez főleg a hátlap háromszögekkel szabdalt felosztásánál csúcsosodik ki, illetve a csillogóan fekete műanyagok használata próbálja a gyémánt csillogását utánozni. A turpisságra hamar rá lehet jönni, ehhez elég bekapcsolni a telefont, ilyenkor ugyanis világítást kapnak a kijelző alatt elhelyezett gombok.

Anycool T728
[+]

S ezek a gombok nem olyanok, mint az igazi Diamond esetén, hanem normál számbillentyűk, amik körülveszik a kör alakú navigációs kezelőszervet, ettől kettéesik a gombsor, ráadásul az alsó sor kicsúszik jobbra. A numerikus billentyűk feletti sorban két hívásindító, egy visszalépést indukáló és egy hívásmegszakító gomb található meg, ebből pedig rögtön nyilvánvaló, hogy akárcsak a legtöbb kínai eszköz, ez a modell is két SIM kártyát kezelhet.

Anycool T728
[+]

A koppintott hátlap levétele után nem egymás mellett, hanem egymás fölött üldögélnek a szolgáltatói lapkák, ez kissé újszerű, de egyáltalán nem praktikus megoldás, az alsót ugyanis nem tudjuk a felső eltávolítása nélkül kihúzni. Maga a hátlap a szokásos kínai humor (hogy ezt a poént miért nem unják meg?) alkalmazásával véteti észre magát, az optika mellé ugyanis a "real H-D camera" szlogen került, amely a messzi Ázsiában a csökött VGA szinonímája lehet.

Anycool T728
[+]

Oldalt nincsenek gombok, cserébe az "enjoy mobile life" örökbecsűvel gazdagodhatunk, alul egyedi csatlakozó helyezkedik el, felül pedig a sarokban ott figyel a stylus silója, de nem ceruza kúszik ki belőle, hanem egy ordas nagy antenna. Tévézéshez.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés