Hirdetés

CECT F168 - kínai Aeon, jujj

Hirdetés

Bevezető

Amikor még csak azt másolják a kínaiak, ami már piacon van, akkor is azt mondom, hogy pofátlanság. Fel lehet emlegetni szerzői jogokat, de igazából még egyetlen nagy gyártó sem tudta ebben az ügyben megfingatni a kínai manufaktúrákat, ami különösen abszurd akkor, amikor gyakorlatilag mindenki Kínában gyártat mindent. De amikor olyan telefont másolnak, ami csak koncepcióként bukkant fel, akkor arra már nemigen lehet mit dobni.

CECT F168 menü

Az elvileg CECT gyártmány F168 formatervének megrajzolásakor nem sokat tököltek saját ötletekkel, a Nokia pár éve bemutatott, Aeon névre hallgató koncepciójára alapozva skiccelték fel a telefon vonalait. Ennek meg is lett az eredménye: az F168 rohadtul jól néz ki, pláne, ha a kínai termékpaletta egyéb elemeivel vetjük össze.

CECT F168
[+]

Persze nem 100%-os az egyezés, hajlított kijelzőt még ők sem tudnak fabrikálni, abból főznek, ami van. Ez a szokásos funkcionalitást jelenti, két SIM, microSD, MTK platformra épülő menü, VGA kamera. A Neodigi úgy adta ide a készüléket, hogy itthon meglepően kelendő a cucc, aminek nyilván egyik oka a bruttó 30 lepedős vételárban keresendő.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés