- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfbukfenc
tag
válasz atus7377 #9247 üzenetére
Az alábbi helyen ezt olvastam, nem tudom segít-e.
[link]"- wipe cache
Ezzel a funkcióval lehet a cache partíció adatait törölni, ahová a programok gyűjtik használatuk során az adataikat..
Wipe Dalvik Cache
A Dalvik virtuális gép cache-t lehet törölni ezzel a funkcióval. Ez általában új ROM telepítése után lehet hasznos (és ajánlott), mert megoldhat sok hibát."
-
atus7377
aktív tag
válasz apeelme #9251 üzenetére
Ezek a leírások gondolom olyan "lámáknak" készülnek mint én.Ebben az esetben az "ezt írtam,de arra gondoltam" nem a legszerencsésebb.
Tehát ha IA-ról váltok IA II-re akkor elég a leírt formatokat megcsinálni,vagy valamelyik wipe-ok is végrehajtandók?Illetve mit is csinálnak ezek a műveletek?
Válaszod előre is köszönöm.
9252:sfbukfenc köszi.
[ Szerkesztve ]
Az nem jó... a klasszikus, az igazi, az egyetlen format c: ... by Dilikutya
-
kelzsoca
félisten
válasz atus7377 #9253 üzenetére
A felsorolt format parancsok értelemszerűen formázzák az adott rendszerpartíciókat.
Ahhoz hoz egy romot tiszta telepítéssel tudj feltenni ezeket kell leformázni: boot, system, cache, data, ez után vagy előtt nincs szükség wipe-ra.
(#9248) mikiking1991
A történet egyszerű, vagy felteszed a recovery-t, és aztán a root csomagot, vagy nem lesz rootolt a készüléked
[ Szerkesztve ]
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy nem kapcsol be a 3G, se net, se az ikon nem jelenik meg a tálcán. Akármelyik launcherrel próbáltam nem működik. Újraindítás után sem. Gyári rom van rajta, nincs módosítva a rendszer. T-mobilos kártya van benne. Hogy lehet orvosolni? Valakinek iylen tapasztalat? Köszi a választ!
Huawei P10 lite
-
tomika13
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, nem a skathez tartozik, de eddig mindig adtatok tanácsot a skatre vonatkozóan, remélem ebben is tud segíteni valaki.
Van egy LG gs 290-es telefon családon belül. Be lett állítva biztonsági kód, de mivel a telefon nem lett sokszor ki be kapcsolva, ezért a kódot elfelejtettük.
Most viszont ki kapcsoltuk a telefont de vissza már nem tudtuk, mert kéri a kódot, amit nem tudunk.Van arra megoldás, hogy úgy állítsak vissza minden beállítást, hogy a telefont ne kelljen bekapcsolni hozzá?
Köszönöm előre is a segítséget.
Tom
-
gabe96
aktív tag
kipróbáltam, ès a skype teljesen jól mūködik, pedig eddig az sem mūködött, de a viber sajnos továbbra is a hátsó hangszórón megy :S
-
szabike
csendes tag
Hello mindenkinek!
Androidos telefont szeretnék venni ismét, és kikérném a véleményeteket. Már hónapokkal ezelőtt kinéztem magamnak a Skate et. De most hasolno áron ott lenne a SE Live walkman, aminek kicsi a kijelzője de 1Ghz proci van benne, és HD videot rögzit. Szerintetek melyik a jobb választás? Még 1 kérdés a skate mennyire használható zsebben, mert azért a 4,3 az 4,3?! -
okoska74
senior tag
Nem tudom, hogy ez egyedi -e de nálam az Ice Armor II finálnál a home gomb nem csinál semmit. Eddig vissza vitt a kezdő oldalra. Kipróbáltam SkaTe II alatt is ott jól működik. Eszerint a gomb jó.
Esetleg másnál?iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
callvote
senior tag
válasz kelzsoca #9262 üzenetére
zsoca.
a procihúzásnál mit jelentenek a smartass,ondemand stbstb...
melyik a legjobb beállítás?
amugy..sokan teszelik itt antutuval,quadranttal 1000mhz felett..én akármelyik appot használom 1000 felett se ondemand,performance stbstb alatt nem tudok mérni,mert vagy befagy a telo vagy ujraindulRedmi :)
-
kristof_
tag
először is nagyon tetszik az Ice Armor II rom, szép munka
a másik, hogy tudom alap dolog, de vaki el tudná magyarázni az én szintemen, hogy mi a 2G és a 3G között a különbség?LG OLED65CX & Samsung HW-Q950T & PlayStation 5
-
mpire
tag
-
mrskatejoe
aktív tag
Érdekes dolgokat tapasztaltam és úgy gondolom megosztom (lehet kapok választ is a miértre )
Tehát
- volt a tegnapi eset amikor online játék során többször ledobott , és kapcsolódási hibára hivatkozott . Olyan volt mintha szaggatott volna a vifi. Az én telefonomon IA2 ROM.
A lányom barátjának a SKATE telefonján gyári alap ROM van.
Tegnap este illetve a mai napon végig mértem a wifis NET sebességet, majd le jegyzeteltem.- lecseréltem az IA2-t V2-re. Szintén végig mértem a wifis NET sebességet, majd le jegyzeteltem.
Akkora eget verő különbségek nem voltak
...és mégis gyorsabb a letöltésem ( marketből 1-2 pillanat alatt letölt ) youtube -ról is hamarabb tölti le a videót és egyenletesen.
Kipróbáltam az online játékot és egyszer sem dobott leA kérdésem az lenne, hogy ha a mérések során a Wifis net sebesség közel ugyan az akkor mi okozza ezeket a különbségeket ?
Köszi a választ
ZTE-Skate; SkaTe_v2 by kelzsoca; T-Mobile Hu
-
Sanyi544
csendes tag
Sziasztok! Ez mit jelent és mit kell tennem és milyen beállítást kell csinálni és hol?
"Az alkalmazás widgetként működik, azaz főképernyőre kitehető alkalmazásként. A használathoz keressünk üres helyet a főképernyőn és widget választó menüből válasszuk ki a kívánt méretet. 4x1 vagy 1x1. -
kelzsoca
félisten
1-2 felhasználó jelezte, hogy küldene egy kávéravalót (donate) de nem rendelkezik paypal számlával, így visszakerült egy hazai megoldás is a lehetőségek közé.
A donate természetesen nem kötelező dolog, csak egy másik lehetőség megköszönni a telefonba/szoftverekbe fektetett munkám/munkánk.
A hozzászólást azért tettem off-ba mert nem kapcsolódik a szakmai tartalomhoz, így értelemszerűen további, a témával kapcsolatos hozzászólásokat ne írjátok ide a topicba, aki reagálni szeretne a fent linkelt hungariandroidos topicot megnyitottam.
Köszönöm! -
Sanyi544
csendes tag
OK! Működik!
-
grotib
tag
válasz szabike #9258 üzenetére
Szia! Szerintem neked kell eldönteni mire akarod használni a telót. A Skate előnye éppen a nagy kijelzőben van, ami hozza maga után a nagyobb méreteket. Ez böngészésnél, játékoknál, navigálásnál, stb. előny, persze a hardver adta kereteken belül. Az SE walkman-t nem annyira ismerem, de gondolom a zenelejátszója és a füles ami jobb az átlagnál, valamint az általad említett videó rögzítés is átlagon felüli, de a kijelző mérete miatt a böngészés és a játékok nem annyira élvezhetőek. Ezek után már csak a zsebed mérete szab határt, igaz nehéz a zsebben akármit is csinálni a telóval a cipelésen kívül.
-
okoska74
senior tag
-
dodo76
tag
Szuper a ice armor 2!
Csak sajna állandóan ledobál wi-fi-röl,így még a google fiokomat sem tudom szinkronizálniZTE Blade Nekem tetszik!De már Skate van s az az új kedvenc!!:)
-
dkaro
őstag
Sziasztok!
Napokban vettem egy zte skatet másodkézből. A telo elvileg gyárilag független, de én úgy tudom hogy itthon csak a T forgalmazza. Kérdésem hogy tudnám leellenőrizni, hogy szoftveresen lett-e függetlenítve.Illetve érdeklődnék, hogy van-e már stabil gyors custom rom a készülékre? Ki mit ajánlana? Mik a tapasztalatok?
Valamint ha szoftveresen van függetlenítve akkor custom rom telepítésénél megmarad a független állapot?
Köszi a válaszokat. -
callvote
senior tag
őt is ledobálja (#9268) mrskatejoe
nekem nem dobálózik és a szinkronizálás is megy.
ahogy nézem vannak rétegek(2,3,4,5ember) akiknek vagy a wifi nemjó vagy a sync,és van akinek minden jó.
így sztem lehetetlen kideríteni kinél miért nem megy 1-2 dolog....
pl én mindig friss telepítéssel teszek fel mindent és nem használok visszaállításokat,pl játék vagy progik miatt....inkább azokat is friss telepítéssel teszem fel.
de van aki backuppol mindenféle progikkal(pl titanium) és utána csak bajuk van.
ezt azért említettem meg mert épp tegnap volt erről szó és a modacon írták hogy az ilyen backup beleszól a wifibe és azért nem megy,vagy állítani kell a router biztonsági beállításain és úgy megy...de ez is lutri,van akinek megoldja van akinek nem.Redmi :)
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz apeelme #9288 üzenetére
apeelme
+ 1
olyan tisztán telepítek, illetve cserélek romot, hogy még előtte a képernyőt is megpucolom
aztán még sem fekszik neki az IA 2 .Azt tény, hogy amikor romot cserélek, még az sd-kártyáról is letörlök mindent . Az ext 3 meg ugye recovery-ből formattálom...tehát minden tiszta. A többi programot, meg a Marketből teszem fel .
Pedig nagyon bejön az IA 2 ...de ez a wifi nálam így nem jön be.[ Szerkesztve ]
-
grotib
tag
válasz mrskatejoe #9289 üzenetére
Ok. Akkor ez is amolyan mende-monda.
-
ireg004
csendes tag
Olyan kérdésem lenne hogy amikor elindul a N.O.V.A akkor vagy fehér vagy fekete kijelzô. Utânaolvastam már és azt írják hogy megy rajta. Próbálkoztam màr több telepítôvel. Tudtok segíteni?
-
mrskatejoe
aktív tag
Egy olyan írányú kérdésem lenne , hogy van egy 480x800 -as png képem. A méret az jó, szerintem. No ezt a képet szeretném háttérképnek betenni. Próbáltam a galériába betenni, majd a galériát megnyitottam ott megjelent a háttérképek között. A gond az, hogy amikor megnyitottam és háttér képnek akartam használni akkor megjelent egy méretező , így a teljes képet nem tudtam háttérnek megjeleníteni. A kérdésem az lenne, hogy mégse 480x800 ba kell méretezni, vagy rossz helyre teszem ? szóval úgy lenne a jó ha az egész kép bent lenne.
Köszönöm
-
callvote
senior tag
válasz mrskatejoe #9293 üzenetére
azt a méretezőt is tudod állítgatni minden irányba a széleiknél...asszem majdnem teljesen széthuzható minden irányban.
Redmi :)
-
Apaxp
senior tag
válasz callvote #9286 üzenetére
Skate v2-ről váltottam IA2-re. A telepítés a leírásnak megfelelően történt TP link routerem van és a wifi rendben megy. (router emeleten, telo beton födém alatt földszinten) A használt programjaimat már a legelső kelzsoca rom óta titániummal (prog+adat) állítom vissza. Eddig semmi gondom. Az IA 1-nél volt a getjar appal gond de az IA2-vel ez is megy rendesen. Egyetlen programnál (super sudoku) van csak gondom a grafikai megjelenítéssel de ezt kibírom.
Apeelme vagy kelzsoca a tegnapi hisztifront elején feltettem egy kérdést itt ha esetleg kaphatnék választ azt megköszönném
apeelme csak annyit szeretnék hogy legyen egy ICE oldal ahova azokat a számokat kell berakni amiket pl. baleset esetén a kórház v. rendőrség hívhat.
[ Szerkesztve ]
Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs