- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GRomeo
tag
válasz attilav2 #8348 üzenetére
Azt hiszem ha nekem ennyiért (65355 Ft) kellett volna megvennem a Skate-t nem lennék itt ebben a topikban
Persze az anyagiak mindenkinél mások és az igények is,hogy mire is kell valójában,de természetesen nem fogsz rosszul járni a Skate-tel pláne,hogy van egy jó páros akik gondoskodnak róla,hogy ne unatkozzunk,mindig legyen sok-sok újdonság sokáig még így legyen[ Szerkesztve ]
Az élet attól szép,hogy bármi megtörténhet,de attól sz.r,hogy meg is történik!
-
foldermate
csendes tag
Ne haragudj hogy privátba írok de már kérdeztelek de nem válaszoltál.ZTE BLADE-re letöltöttem a Recoverypackot kiválasztottam ami kell bemásoltam a C-be.Utánna adb reboot bootloader zöld android utánna fastboot-windows flash recovery recovery.img majd azt írja ki hogy a kötegfájl nem található.Ez mit jelent?
-
kelzsoca
félisten
válasz foldermate #8355 üzenetére
Az aláírásomat kell elolvasni
-
atus7377
aktív tag
Ember gyanakodni Full screen caller.Letörölni.Most sem örülni!
Az nem jó... a klasszikus, az igazi, az egyetlen format c: ... by Dilikutya
-
kelzsoca
félisten
Nem tudhatjuk milyen PC, milyen rendszer van fent, lényegében nulla információval nem lehet segíteni, illetve 1 tipp: nézd meg másik PC-n is.
-
apeelme
addikt
egész egyszerűen nem abban a mappában vagy ahonnan indítani akarod a fastboot-windows.exe-t...
-
Drbonci
aktív tag
válasz mrskatejoe #8319 üzenetére
Köszi , újraraktam , és az általad írt módszerrel megy a 153 is .
-
gumiantilop
csendes tag
Szépnapot!
A helyzet a következö:
Felraktam a telómra a SkaTe v2 romot, majd elkezdtem megpakolászni jó sok alkalmazással..
Mivel elèg kicsinyke hely maradt a telefonon, gondoltam csinálok egy partìciót az sd kártyâra... recorveryben formáztam a kártyát majd megcsináltam a partìciót, felraktam a kártyára a zip csomagot, ès újraraktam a romot /format boot, format sys, format data, format chace, install from sd card/ a partìciókat nem formáztam..Eredmèny:bekapcs után betöltött a rendszer ès minden maradt a règiben (alkalmazások, beállìtások, egyebek).
Mostakkor vattafákizdisz? Elrontottam vmit? Nem a nyers SkaTev2 nek kène rajta lenni? Hogyan tudom leellenörizni h megvan a partíciò, ès ha megvan akkor azon vannak-e a progik?
-
Drbonci
aktív tag
válasz mrskatejoe #8364 üzenetére
Elkiabáltam , kiderült az igazság , de nem látok különbséget a kettő között .
-
scyllarus
veterán
válasz attilav2 #8348 üzenetére
A Defy+ a T-nél 75k listaáron, 63k Dominoban, és az GYÁRILAG független. A Dominosra nyilván van garancia, és sima Defyra 2 perc alatt raktam magyar nyelvet. Te döntesz.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
foldermate
csendes tag
válasz foldermate #8368 üzenetére
A megadott nevet FASTBOOT-WINDOWS arendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként,futattható programként vagy kötegféjlként.EZT Írja ki
-
apeelme
addikt
válasz foldermate #8368 üzenetére
ha még mindig az a hibaüzi akkor: (#8361) apeelme
-
apeelme
addikt
válasz foldermate #8371 üzenetére
a gond az hogy látszólag alapfogalmakkal és ismeretekkel nem rendelkezel, konkrétan DOS alapparancsok...
egy parancsot szeretnél futtatni de nem abban a mappában tartózkodsz ahol a futtatható állomány van..."bemásoltam a C-be" könyvtárastól...de tuti hogy nem lépsz bele...
pl.:
"bemásoltad C-be", ha nyitsz egy parancssort akkor szinte tuti hogy itt vagy:
c:\Documents and Settings\felhasznalovissza kell menned a C meghajtó gyökerébe:
cd\majd:
cd fastboot (mer ugye ilyen könyvtár néven "másoltad be C-be")és itt kiadni a parancsot, mert minden fájl ami a flash-ez kell ebben a könyvtárban van:
fastboot-windows flash recovery recovery.img[ Szerkesztve ]
-
L4ller
tag
Sziasztok!
Feltettem IA-t, háááát, valami iszonyat jó
a másik dolog:
Egy barátom Skate-t akart, de a végén Samsung Galaxy Ace-t vett. 10 óránál többet nem bír az akksija, úgy, hogy nem használ semmit. Ezt lehet orvosolni egy másik ROMmal? Ha igen, kinek a munkáit ajánljátok?
"Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot."
-
Drbonci
aktív tag
Nem baj ez hogy kicsit behányt a topik , legalább rommereink nyugodtan dolgozhatnak
-
etsmark
tag
Kamera modban van folyamatos led?
-
pyroman99
csendes tag
Hogy birom a superuser jogot vissza vonni? Fontos lenne. Előre köszönöm!
-
Torento
tag
Haweromnak pont ilyenje van és amikor én elkezdtem a romozgatást elkezdte őis,szólt h segítsek... (de sajnos annál nincsenek magyar rom-fejlesztők meg "normális" topic-ot sem találtunk)
CM 7.1 van rá de min android 2.3 kell h legyen a telón (ha ettől régebbi verzió van akkor először be kell frissíteni ilyenre) -
pyroman99
csendes tag
válasz mrskatejoe #8382 üzenetére
Bocsi, kicsit rosszul fogalmaztam. Nem a superuser jogot akarom megvonni, hanem unrootolni az egész telefont. Előre is köszönöm a választ!!
-
-
Drbonci
aktív tag
Na úgy néz ki ma nem lesz rom csere , pedig már a mentés is ott figyel a többi között . Na de majd holnap újult erővel
-
mrskatejoe
aktív tag
-
pyroman99
csendes tag
válasz mrskatejoe #8387 üzenetére
Gyári rom, gyári recovery.
-
apeelme
addikt
válasz callvote #8393 üzenetére
ami itt a fórumon felmerült "kétfajta" szenzor az egy és ugyanaz és mégis más...a kalibrációs adatok amiben különbözik, a kernel természetesen támogatja ahogyan eddig is...egyébként ez a proximity és a fényérzékelő is egyben.
rengeteg információt kell még átnyálaznunk és ez hosszú idő, nehezíti a dolgot hogy temészetesen zsoca Skate-jén tökéletes a proxi kalib., így ha valamit módosítunk is azt nehéz tesztelni is ezen a téren...(#8394) pyroman99: és akkor már csak azt kellene tudni hogy hogyan root-oltál...
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz pyroman99 #8394 üzenetére
(#8394) pyroman99
Akkor áruld már el mit is akarsz azzal a telefonnal ???
mert ha gyári rom és recovery van rajta akkor hogy rootoltad ?látom (#8395) apeelme reagált rá
másik ROM-ot akarsz feltenni ?
egy kis segítség neked [link]
Az elsőt olvasd végig figyelmesen , ad némi jó tanácsot[ Szerkesztve ]
ZTE-Skate; SkaTe_v2 by kelzsoca; T-Mobile Hu
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest