- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz mrskatejoe #9548 üzenetére
Inkább neee... én meg szét... Elég nekem az emberi hülyeség a könyvelési szinten.. Annyi csodás módon semmitől megjavuló teló van tudod... (Rá van írva, hogy "nem kapcsol be"... persze hogy nem, mert fel kéne tölteni az akkukat néha... Vissza könyvelés: "DE IGEN B+!!!" )
-
kelzsoca
félisten
Mindenki nyugodjon meg, hamarosan jön a javított verzió.....
-
apeelme
addikt
válasz bubus66 #9545 üzenetére
te most tényleg engem kérsz számon? ...ha egyszer azt mondom hogy hibás az update akkor az...ha meg nem értesz hozzá akkor meg főleg nem kell belefecsegni...
ahhoz meg elég a logika hogy az éppen NEM működő rendszer alatt, a NEM feltelepített update semmit nem fog mutatni... -
badmad
senior tag
Sziasztok!
Neked lehet,hogy ütősebb az Amor én nekem nem igazán jött be .Vagyis ez így nem teljessen igaz mert fent volt még a kifejezetten modacos is.Nekem az müködött rendessen a magyar verza már hibákat produkált.Tegnap teljessen lefagyott csak zöld robotig töltött be a SkaTe rommal semilyen gondom nem volt edig azért is tettem visza,enyi.
A SkaTe romnál elsősorban a dizájnosabb megjelenésre ,testreszabhatóságra gondoltam a fejlesztésnél.Zsoca is igérte,hogy ez a vonal folyamatossan fríssül[ Szerkesztve ]
-
L4ller
tag
Sziasztok!
Nekem Ice Armorból az első verzió van fenn a vason. Ma a céges autónk lejátszóján akartam hallgatni zenét a Skate-ről. Annak rendje és módja szerint össze is dugtam őket egy mindkét végén "hím" 3,5-ös sztereó jack kábellel. Rádió "Aux. In" állásba tekerve vártam, hogy megszólaljon, de semmi. A telón van Equalizer nevű app. is.
Nem tudom, hogy másnál előfordult-e hasonló probléma, ezért gondoltam, hogy megosztom veletek ezt az esetet, hátha nem egyedi a dolog.
"Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot."
-
kelzsoca
félisten
Wifi patch=>letöltés
-
bubus66
nagyúr
válasz kelzsoca #9563 üzenetére
Oké köszi tesztelem nekem jó volt de most a meg próbálom eddig a Market belépés villám gyors volt eddig kicsit gondolkodott. Most meg érintem csak a Market ikont és már be is lépet.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz callvote #9565 üzenetére
Okoska olvas ja értesz a windowshoz bocs a zsoca meg értette amit mondtam de annak a windowshoz semmi köze nem volt, ja és nem offba írj mert vak vagyok és nem bírom elolvasni de hadjuk jó. felejts el Okoska
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz apeelme #9567 üzenetére
De igen fel fogom és fel tettem és változást vettem észre. most mi a baj azzal, hogy fel tettem? Tesztelem. Ennyi És felfogtam amit írtál apeelme
-
GRomeo
tag
-
GRomeo
tag
A market-es elérés,letöltés rendben nem találom lassúnak,youtube is rendben
Az élet attól szép,hogy bármi megtörténhet,de attól sz.r,hogy meg is történik!
-
xtr3m3
tag
Lehet egy par embert kellene offolni telszarjak az egesz forumot
3 napos IA2 hasznalatnal 2 furcsa dologra lettem figyelmes:
-2x is elofordult, hogy nem tudtam felvenni a hivast. A sav elhuzasa utan eltunt a sav es tovabb csenget a telefon.
- nem tudtam feloldani a billentyuzarat, mert egyszeruen eltuntek a gombok es ujrainditas utan sem jelentek meg, egy ures hatterkep fogadott. (a megoldas aksi ki/be)Szerintem a V2 jobb, persze izlesek es pofonok, viszont azon sajna nem mukodnek jol a voip-os progik ezert valtottam IA2.
A wifi resze sajnos nallam is gyenge max 4mb de nem zavar.
A V2 2g egesz napos hasznalat mellet jobban birja az aksit
Hangbeli kulombseget nem vettem eszre[ Szerkesztve ]
xtr3m3
-
Apaxp
senior tag
Amit elvárok egy ilyen telefontól hogy
1: akadás mentesen fusson rajta a szoftver
2: jó minőségben megfelelő hangerővel lehessen telefonálni
3: ha már van benne GPS akkor jól működjön rajta bármilyen navi program
4: ha már van video/audio lejátszó akkor lehessen filmet/zenét lejátszani
5: alkalmanként (ha nem is csúcsminőségben) lehessen fotózni.
6: működjön hiba nélkül a wifi bluetooth
7: lehetőleg az akksi ne adja meg magát 2 napnál korábban
8: a rom lehetőleg kis helyet foglaljon, az egyéb programokat úgyis mindenki saját maga választja ki
9: ha valaki ért hozzá és a hardver drivereit optimalizálni tudja vagy hozzáadott extrákat tud kihozni belőle az jó dolog
Ha ezek működnek onnantól a többi lehetőség már ajándék. Nekem nem hiányzik hogy 5-10 vagy 20%-onként lehessen a fényerőt csökkenteni. Az sem dob fel hogy a romba integrálva legyen 600 féle téma, képernyőzár. Az integrált témák úgyis a rom készítő ízlését dícsérik de sztem ezt cseréli mindenki a saját ízlése szerint. Legyen benne ezek kezelhetősége és választék a neten mint égen a csillag. Az IA2-ről visszatértem a skate v2-re mert mindent tud amit felsoroltam + jobb az akksi ideje.
Ami nekem elég hogy tudjam a rom telepítése előtt a romba hova rakjam a nekem szükséges appokat.A "követelőzés" a rom készítők felé nem a csicsásítás kellene hogy legyen.
Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
callvote
senior tag
válasz apeelme #9579 üzenetére
hát..a speedtestet csak 1 féleképp tudom mérni az adott..a többit megcsináltam 2 féleképpen.
1 szerverröl játék összetevő,közben figyelve milyen gyorsan jön ,1 mega mennyi másodperc alatt jön.
2 ugyanakkora csomag wifi file transferrel töltés.
minden esetben lassulás van.
én nem marketet nézek meg youtubeot,az sztem nem mérvadó,ahhoz elég egy gyengébb netsebesség is hogy betöltsön.
40/20 mega mellett eléggé szembetűnő a változásellenben most kipróbáltam telefonon keresztül azt hogy egy másik sebességmérő oldalt töltöttem be,ami nem speedtest.net,nincs korlátozva a mobil megjelenítéshez...
a GTS datanet oldala 22!10et mutatott,az már barátibb sokkal(de a netemhez nézve még ez is kevesebb)
na akkor ezt nemértem
de ez nem változtat azon hogy lassabb ha azt nézem minden lassabban tölt be vagy jön le mindenhonnan ezen kívül
összevetve véleményem szerint a csomag telepítés után lassabb a wifi[ Szerkesztve ]
Redmi :)
-
apeelme
addikt
Egy kicsit úgy érzem hogy konkrétan fordítva ülünk a lovon...
1. akadásmentes, még a gyári is ami Blade-nél pl. nem volt elmondható
2. az nem Skate
3. maximálisan jól működik bármilyen hivatalos forrásból szerzett alkalmazással
4. bármikor tudsz, megfelelő formátum használatával, egyéb esetben az nem a Skate
5. alkalmanként nem csúcsminőségben tudsz fotózni
6. gyári rendszeren hibátlan, CM alatt lassabb adatátviteli sebesség (4-5Mbps)
7. ilyen okostelefont jelenleg nem nagyon találsz a piacon aktív használat mellett max. 1nap, még többszázezres "csodák" is...törődje bele...vagy régi nokia széria pl. 1600 nálam 7-8nap aktív használat mellett...
8. mindig is puritán szűz romot adtunk ki...annál kisebb nem lehet (system partíción ~120MB)
9. sztem is...ha teló vásárlás előtt megkeresel ezzel a listával egy hozzáértőt adott volna tanácsot mit vásárolj a pénzedért, ehelyett azt érzem hogy volt egy kis pénzed bementél a boltba megvetted valamiért, ezt a fenti lista is szemlélteti, és most elvárod hogy amit a pénzedért kaptál az igazából még több legyen...
-
callvote
senior tag
válasz mrskatejoe #9581 üzenetére
a NEM speedtest alkalmazással több jön ki mint a speedtesttel..
minden más esetben nekem lassabb,játék letöltése szerverről és ugyanaz saját gépről(az biztosabb mert közel azonosak a feltételek)
weblapok betöltése stbstb.
a v2höz viszonyitva is mindenképp kevesebb.azon 10 perc ami ezen 100Redmi :)
-
padre666
tag
update nélkül: 4430 kbps letöltés
update után : 3997 kbps letöltés
feltételek azonosak. 15/1 ADSL
referencia eszköz:
Lenovo T61: 9989 kbps letöltés
Huawei S7Slim: 9753 kbps letöltés
-
Apaxp
senior tag
válasz apeelme #9582 üzenetére
apeelme
Kicsit félreértettél én tökéletesen elégedett vagyok a jelenlegi telefonommal. Azt tudom hogy mindenben kell vmi kompromisszumot kötni (ár/érték)
csupán azért írtam le az előző hsz-t mert úgy érzem itt most felétek olyan igények merülnek fel hozzáértés nélkül amiket fizikai korlátok miatt nem lehet teljesíteni.
Amit eddig én kaptam tőletek azért hála és köszönet. Minden romot kipróbáltam és ami nekem megfelel azt használom.
Ami nekem furcsa a wifivel kapcsolatban hogy (tudtommal) ebben a telóban b/g-s wifi van ami max 20/x-et tud ennek ellenére reklamáció (ha jól értelmezem) hogy miért nem megy a 40/x.
És itt jutunk vissza a kompromisszum kötés kérdésére.Az 5-ös pontnál gond a cm romban a camera zoom fx működése.
Ez a skate v2-ben hibátlan, az IA2-ben a kép jobb oldalát levágja.[ Szerkesztve ]
-
Torento
tag
Ice Armor 2
Nos a következőket tapasztalom kb egy hete:
Naponta többször is ledob a hálózatról a telefon (3-5 alkalom).. Amikor ez történik 1-2 percig nem is talál hálózatot..olyankor az sem segít ha kikerestem a beállítások meüponton belül a "hálózatkeresés" pontot...amikor "ő úgy gondolja" (1-2 perc) újra megtalálja a hálózatot..
Nem tudom h ezt mi okozza a szolgáltató,időjárás vagy mi.... de az biztos h azóta van ez amióta az Ice Armor 2 van a telón (amikor kijött a final verziója feltettem..arra már nem emléxek h már az próbaverziós Ice Armor 2-vel is csinálta-e... asszem igen..az csak 1 napot volt rajta)
Az imént olyat produkált h hívás közben dobott le a hálózatról (majd ah szokta 2 perc és újra volt)
Fontos még h az sem számít neki mennyin van épp a térerő.. szal nem téreő gond van..a térerő ugyanannyi mint más romok esetében (megvan már egy ideje a teló és tudom már h itthon munkahelyen stb mennyi szokott lenni és az rendben van)
Tiszta telepítéssel tettem fel,mint mindig
Szerintetek mi lehet? Tegyem újra v várjak még? Esetleg más tapasztalt hasonlót? -
callvote
senior tag
b/g lan van benne,jól tudod..
a b 11 mb/s
a g 54 mb/s
ezeket a sebességátviteleket tudja
a 40es netem bőven benne van
de épp felettem írtak referenciát..gondolom azokban is hasonló a wifi.ha 80/40 vagy 120as fiberpower lenne az más..de benne vagyunk az értékhatárban és szerintem ilyen tesztelésekre a legjobb ha nagyobb a net,mert mint írtam is, 5 megás nettel is ugyanugy tölt be pl a market vagy youtube,ha nem is pontosan ugyanugy,de sok kis net sebességnél szinte észrevehetetlen a különbség
Lehet hogy a 2 megás neten is ugyanugy betölt az a zeneszám ami 5 megásan
Nagy nettel nagy csomagok letöltésénél jól kivehető a változás
iu:v2 alatt mértem 38/18at is(#9586) Torento
tedd fel ezt hátha neked javít valamit-->[link]
[ Szerkesztve ]
-
Apaxp
senior tag
válasz callvote #9587 üzenetére
Azt azért én megnézem hogy a g 54-et te ki tudod hozni beőle. a b/g-s routerem semmilyen beállítással nem engedte át a 25-ös netet. Kicseréltem b/g/n-re és láss csodát megy a 25.
iu:v2 alatt mértem 38/18at is
nekem ez a messziről jött ember kategória[ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
válasz callvote #9587 üzenetére
bazira elvagy tévedve, és Apaxp nagyon is jól mondja...a G-s szabvány max. 54Mbit/s-ra képes, a jellemző adatáviteli sebesség pedig ~20Mbit/s...tehát ne várd el hogy neked kiszolgálja a "40es neted"...az az N-es szabvány amire neked szükséged van, annak olyan ~70Mbit/s a jellemzője...
de nehogy az legyen hogy a levegőbe beszélek: [link]
[ Szerkesztve ]
-
callvote
senior tag
válasz apeelme #9589 üzenetére
akkor a régi b/g-s routerrel hogy mértem olyan sebességet mint amit kapok is? 40/20 90%ban mindig megvolt.
hozzáteszem,vannak routerek amik bizonyos szolgáltatók által nyujtott netet nem szeretik.
ezt már csak azért is tudom,mert épp azért vettem olyan routert amim most van,mert az üzletben is mondták,sokan visszaviszik azt a szériát amit én is visszavittem mert nem szerették azt a szolgáltatót.
ezen kivül sok embernek elkezdett lassulni a nete,akinek 1 bizonyos márka volt és a thome valami beállítást megváltoztatott,onnantól kezdve csak egy fw frissítés segített rajtuk...
nekem a digi mindig azt adta amit adnia kellett b/g-s routerrel is megvolt a sebesség,ritkán volt kevesebb.[ Szerkesztve ]
-
okoska74
senior tag
Itt van két rom spedtest.net -je
Ice Armor II az elsö kettő a wifi csomaggal a harmadik anélkül:
[link]A másik SkaTe v2 alatt:
[link]Látható, hogy van javulás csak még nem az igazi.
Köszönöm a fejlesztők szorgalmát.[ Szerkesztve ]
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
bubus66
nagyúr
válasz apeelme #9589 üzenetére
Ezt nem irom alá ez is gés és akkor hogyan tudja a 108 Mgbs itt link ezen használom
108 Mbps ] nem vitának szántam csak nekem elég sok minden megy róla és fullon tud mindent TP-Link WR-642G a ruter típusa
-
callvote
senior tag
na várj,ne keverjünk..a 40es net valós letölti sebessége a 40 1/8ad része..
ha 40es a netem nem 40 megabittel jön le hanem ~1/8adával..
én a mérési értékeket írtam ami b/g router alatt is ennyi alatt
no mindegy nem vitázom ezen sem,lényeg a lényeg,nekem lassabb...[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Sikerült neki ne kételkedj biztos igaz. Én elhiszem ) gabe96 ezt nem tudtad, hogy 1/8 jö mondjuk oda sem írta én tudom mert nem ezt az egyet csináltam
802.11a 1999 5 23 54 ~35 ~120
802.11b 1999 2,4 4,3 11 Modjuk az 54 a 23 az tényleg 1/8-da 6,75 helyet az tényleg
1/8Az apeelme által belinkelt link nézd meg
[ Szerkesztve ]
-
kabaa
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudnátok ajánlani Fxcamerán kívül egy olyan programot amivel sok fajta képet lehet készíteni?
Esetleg van olyan amivel lehet időzítővel vakut használni?
Köszönöm! -
L4ller
tag
úgy repkednek itt a megabitek, hogy még a fejem is le kell húznom, el ne találjon...
Egyébként meg nem tök mindegy, hogy 20 vagy 40 megabittel tölt le a telefon? Ha jól tudom max 32 GB-s kártyát lehet beletenni, azt pár nap alatt meg lehet tölteni akármilyennel. Még ha torrent szerverek lennének ezek a telefonok, talán meg is érteném ezt a hisztériát...
"Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot."
-
callvote
senior tag
(#9598) L4ller
nem az a nem mindegy hanem az hogyha nekem van egy 40es netem...és pl v2 alatt 200 megát 5 perc alatt szedtem le
akkor IA2-ön mé csak 20 mega jön le ugyanugy 5 perc alatt..
nem az a lényeg mekkora a memokari...
de ha pl nekem kell egy 800 megás adatcsomag a telefonomra,hagy ne várjak már este 20tól reggel 8ig mire lejön ..értedRedmi :)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest