- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- iPhone topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torento
tag
Igen root jogokat kapott azt ki is írta. Ott ahol mondod a jobb felső sarokban alapból a "r/o" van ott és mellette egy gomb "Mount R/W" ha rányomok akkor ez a 2 helyet cserél. Tehát "Mount R/O" lesz a gomb amit le tudok nyomni és mellette az r/w.
Mindenhogy próbáltam de billentyűzet nem akar előjönni :S
Most feltettem az "astro file managert" azzal átírtam és amikor kiléptem megkérdezte h mentse e rámentem h "save" és amikor megint beléptem oda ugyanaz volt mint előtte...tehát nem mentette el. Ezt is megpróbáltam 2*...újra is indítottam de semmi de már most ott tartok h abbahagyom mert má felidegesít.Még jó h "superuser" vagyok... -
Torento
tag
úgyérzem cm9 betegség lesz ez a nem jön elő a billentyűzet....
-
Torento
tag
Hawernak samsung galaxy ace-n tökéletesen megy még gyári rommal is (bár neki sem az van) Hardverileg az a teló ugyanaz mint ez csakhát a kijelzője kissebb felbontást tud ezért ugye az gyorsabb.Viszont ő nem tuggya a procit húzni csak 864-ig...
Ez a chainfire 3d is tök jó h van de minek... :SSkate-re tudtok valami értelmes játékot ami normális garfikával rendelkezik? Mert én még eggyet sem találtam...csak ilyen gagyikat..
Ez a nagy kijelző nagyon jó meg a 800*480 is csakhát soxor "zsákutca" v nem is tudom hogyan fogalmazzak.... Ha armv7-el szerelték volna a skatet akkor ez lenne minden idők legcsászárabb telefonja
[ Szerkesztve ]
-
-
Torento
tag
utánanézek
-
skidrowkill
aktív tag
Mookee rom,ezt ma reggel készítettemnem mutatja a játékokat pedig okat játszottam
[ Szerkesztve ]
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
scyllarus
veterán
válasz skidrowkill #15510 üzenetére
Mert azt a display kategóriában találod. Gondolom, nem nézegetted csak úgy 30%-ot, hogy működött a display?
De nem értem, nekem magyar a Mokee.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Torento
tag
samurai II Vengeance-al játszott már vki ?
Chainfire3D-t sztem én le is törlöm....semmi haszna
[ Szerkesztve ]
-
Torento
tag
válasz szezso15 #15513 üzenetére
Elvileg ez is hekkelt változat ami fent van nekem...már 4. fajta amit próbáltam de sajna semmi...
ami teccene játék az egy se megy rajta...vagy azé mert gyenge a hardwer vagy azé mer nem adták ki rá pedig elég lenne a hardwer
Amikor új volt a teló akkoris próbálkoztam egy pár játékkal de aztán feladtam.... aztóta sincs semmi fejlődés ezen a téren sajnos...sztem abba is hagyom ezt a játékosdit..meguntam...
Még jó,h nem pl egy galaxy s2-vel szopok ennyit mer azt má kivágtam volna az ablakon -
Torento
tag
Igazából én elég válogatós vagyok játékok terén.. de azért köszönöm
-
storm3
senior tag
válasz skidrowkill #15510 üzenetére
100%-ról ma lemerítettem a Mokee-t 3óra alatt 12%-ra . Vonaton mobilnet+zene,más nem is kellett neki.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
malwy
senior tag
válasz szezso15 #15520 üzenetére
De ha hackeli marketet kifizetheti és letöltheti nem?
(#15523) Torento: Youtuben nézz körül milyen gamek futnak skaten.
GTA 3
Assassins Creed
Nova
Nova 2
Modern Combat Sandstorm
Brothers in arms 2
Need for Speed Hot pursuit
Need for Speed ShiftAmi alapból megy tutira: Battle for Wesnoth
A legjobb játék asztali gépen is[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
válasz szponzor #15524 üzenetére
Google play szerint: "This app is incompatible with your ZTE-SKATE."
Megfelelő virágbolti verziókról nem beszélek/ünk, hiszen az összes felsorolt játék mindenféle beállítás nélkül megy olyan kiadásban.Szigorúan marketet nézne Battle for Wesnoth az, amit enged is alapból.
-
szponzor
senior tag
Elég nagy gond van az akksiidővel. Este 7-től 11-ig 20%-ot merült, aztán a min frekvenciát leszedtem 122-re, a max frekit 920 MHz-re, governor ondemand-ról ment conservative-ra, nem futott "semmi" a háttérben, csak annyi, hogy be volt állítva egy ébresztő és nem volt repülő üzemmódba rakva. Reggelre, kevesebb, mint 7 óra alatt 40 %-ot merült a semmittevésben. SkaTeV2-n tapasztalt más is ilyet? Mi okozhatja?
-
-
scyllarus
veterán
válasz szponzor #15526 üzenetére
Így van, nézd meg az akkustatisztikában, mi fogyasztott ilyen sokat, abból megtalálhatod a futó programok között. Vagy pl.én már jártam úgy a lányom X8-ával, hogy kevés volt a hely, és nem tudott deep sleep-be menni, állandóan működött a kijelző, éjszaka 50%-ot merült, de a statisztikában látszott, hogy a display 90%-ot fogyasztott.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
krystman
őstag
De ha ez ki van kapcsolva, akkor nem az van, hogy nem fogja az e-mail-et sem figyelni?
-
asdexed
tag
Csak nekem van meg az a képességem, hogy 2-3 óra alatt sima netezéssel és alacsony (automatikus) fényerővel le tudom meríteni csontra a telefont?
"Én ismerek minden szabályt, de a szabályok garantáltan nem ismernek engem."
-
skidrowkill
aktív tag
Vélemény???
ZTE Skate Acqua
OS Android OS, v4.0 (Ice Cream Sandwich)
Chipset Qualcomm MSM7227A Snapdragon
CPU 1 GHz Cortex-A5
GPU Adreno 200
Kijelző méret: 4,0 inchesiPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
Keeperv85
nagyúr
válasz skidrowkill #15546 üzenetére
Gyenge a GPU, kár mellé pakolni ezeket a cuccokat...
-
scyllarus
veterán
Én már nézegettem
Egy Adreno 205-tel és Amoleddel ez lenne az álomtelefonom, nekem nem kell feltétlen jobb."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Joshi
titán
Ehhez megint honnan kukázták az alkatrészeket? Ez a teló legfeljebb akkor lesz népszerű ha a szolgáltatóknál 40k alatt lesz az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest