- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glatius
őstag
Miféle beteg állatnak nézel, hogy pinket vettem volna a lányomnak?!?
Ezüst ahogy a nagy könyvben le van írva.
A maga szintjén egész használható, kár hogy marha régi. Samsungéknál vagy mostohagyerek, vagy nem tudom, de support nulla.Mondjuk.... Windows 7 x64 drivert egy kövülethez....
-
-
pista59
őstag
Ár-érték arány az van. Van, ami jobb ebben, van ami kevésbé. De van egy lényeges szempont, ami nem fér bele ebbe, de erősen befolyásolja, mégpedig a szubjektivitás. Ez egy összetett kivetülése az agysejtek talán kóros szinapszis kapcsolatának, aminek az eredménye a teljesen ésszerűtlen megítélése az egyébként egyszerű, logikus dolgoknak. Namármost, aki el akarja kerülni ezt a felettébb kellemetlen állapotot, annak védekeznie kell! Minél több az agysejt, annál több zavar léphet fel, és fel is lép. Törekedni kell az egyszerű tökéletességre, ami konkrétan az egy, azaz egy darab agysejt! Ez esetben semmiféle kommunikációs zavar nem léphet fel köztük, mivel csak egy van.
Ezt az elképzelt optimális tökéletességet meg megfelelő kondicionálással lehet elérni.
Nagy önuralom, szorgalom, eltökéltség kell ehhez, de elérhető megfelelő mennyiségű alkohol fogyasztásával.
Tehát igyunk, vedeljünk, és okosodjunk rendületlenül -
Luissimo
veterán
most mit fostok?
az enyémblédem alvóállapotban is wifizik, wifizek, mer nekem olyan romom van.
erre is igaz, mint a navikra, nemmindig a legujabba legjobb)
az internetmegosztást is tudja wifin, alva is, órákon át, mostis azon keresztül pötyögök a tablettán, ez rendes telefon, nem samu ez vazze :-) :-) -
Glatius
őstag
-
Keeperv85
nagyúr
"bár én a programok > usb hibakeresést ajánlom figyelmedbe..."
Mondom hogy nincsen olyan!
Olyan van, hogy "beállítások --> alkalmazások --> fejlesztés" Ez van az usb hibakeresés helyett!
2.2 alatt a névjegy menüben volt az USB, mint írtam is, de itt már oda sem/nem került be.
Mellesleg: az USB-nek legalább annyi köze van a hálózathoz mint a WiFi-hez....
-
Keeperv85
nagyúr
Nem, a hihetetlen nagy felbontású kijelzője (320*480) igazán impozáns (vagy impotens?
) látvány a Blade mellett. Ráadásul a betekintési szöge is siralmas... Az egész menü kaotikus, semmi koncepció nincs benne. Kezdőknek pláne nem ajánlott. Akkor már inkább az SGS...
Kit érdekel a Mini?
Nem azt vett ez a szerencsétlen... Blade-ről is volt 7 napos üzemidő fénykép...
-
Keeperv85
nagyúr
Épp az lenne a lényeg, hogy azt hol lehet állítani,mert nem találom... Itt a hibakeresés, fejlesztés néven van.
..de nem tudom az usb mód hová lett. 2.2 alatt a névjegy menüben volt.
@Luissimo: já wohl..WiFizek közben..
de még egy ekkora szartilyen jó készüléket, nem láttam.. -
Keeperv85
nagyúr
A driver már megvan, az még felment... továbbra is semmi. SD csere is volt, meg másik usb. Ha kinyomom a "fejlesztés"-t, akkor kiteszi, hogy "csatlakozás a belső tárhelyhez". Azt nyomhatom nyugodtan. Egy órán át forgott a betöltés, aztán visszakapcsolta a "fejlesztés"-t magától..
-
-
hallerlaller
addikt
aza vicc h ugyanúgy két subpixel hiba van mint bladen, ráadásul kb ugyanott vannak :-D nem zavar, nem is cseréltetném, csak átnéztem miután megvettem h neme nagyon gázos.
(#6622 ) tariattila
alszik ezis szépen, bár én miuit használok, gyári rom nemérdekel, ez igy jo, letöltés nem szakad meg ha kikapcsol a kijelzö, SZKÁJP nemérdekel szintén.. :-D
-
tariattila
veterán
nálam pl csak edge van... tehát 3G-re át se tud kapcsolni...
a facbuk meg egyéb cset cuccoknak az is elég persze... de mikor a maps elkezdi magát frissíteni és a szakadozó edgén műveli a fullos wifi helyett akkor földhöz tudnám qrni
a fring és egyéb nagyobb adatmennyiséggel operáló cuccok meg ki is esnek...
de én vagyok a hülye és kérek elnézést mindenkitől... -
kelzsoca
félisten
ebből a szemszögből nézve viszont hiba, mert ha Én (user) bekapcsolom a wifit akkor magától ne kapcsolja ki...
Jelen esetben ezt rengeteg készüléknél sajnos nem a user dönti el, éppen azért mondom ez a helyes működés, ahol másképp működik, ott ez a része meg van piszkálva.
Ha arányt nézünk 10 androidos eszközből jó ha 1-nél működik a wifi tartás.
Sajnos az Androidnak lenne még mit fejlődnie WIFI téren, mert vannak más problémák is, hiszen bizonyos védelemmel ellátott hálózatra sem képes visszacsatlakozni stb..
-
kelzsoca
félisten
Wi-Fi energiatakarékossági szabályok
Meghatározhatja, mikor váltson át a a Wi-Fi-ről mobil adatkapcsolatraVálasztható lehetőségek:
1. Amikor a képernyő kikapcsol
2. Soha, ha töltőn van
3. SohasemMagyarázat:
1. Amikor a képernyő kikapcsol ÁTVÁLT 3G-re
2. Nem vált át wifi-ről ha töltőn van
3. Soha, értsd SOHA nem vált át 3G-reEnnek semmi köze ahhoz hogy a telefon alvó módban hogyan kezeli le a wifit-t (értsd: tartja vagy nem tartja a wifit)
-
pista59
őstag
Mostan gondolkodóba ejtettem magam.
Inkább nem is mondom, mit gondolok azokról, akik csak meg is említik a telefonokban lévő kezdetleges elektronikus képalkotó utánzatot.
De mivel ez mégiscsak egy tudományos műhely, végzünk itten kutatásokat, stb, a nagy minta elemzése során már ki lehet jelenteni:
Bizonyos korhatár alatt, bizonyos esztétikai érzék alatt bizony vannak, akiknek bizonyos speciális perverzió folytán számít a telefonok fényképezési képessége, annak ellenére, hogy olyan nincs. -
kelzsoca
félisten
Még mindig mondom hogy nem az előfizetéses árakat kell nézni, hanem a feltöltőkártyás árakat, amikor a Blade-et vettem kemény 35k-volt dominósan, ekkor a galaxy s, mert ugye azt is néztem ennek a közel háromszorosa, megtehettem volna hogy veszek egy sgs-t, de biztos hogy nem fogk kiadni telefonra 100k körüli vagy az feletti összeget.
A máaik témára, csak kicsit piszkálni akartalak
(#6493) tariattila
Semmit nem kell elfogadni, felteszed a megfelelő romot, ami nem engedi alvóra menni a wifit, és probléma megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest