- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
-
andy83
aktív tag
Miért van az, hogy ha a Zonelabs.com-ról akarom bármelyik ZoneAlarm vírusirtót letölteni, vírusosnak jelzi a fájlt az ESS?
-
valory
tag
-
valory
tag
Sziasztok,
sok bosszankodás után rájöttem: ha fent van a Zone Alarm, pár perc után lefagy az egér... Win XP és Win 7-en egyaránt... megoldás? vagy esetleg ajáljatok valami hasonló felépitésű tűzfalat, mert már nagyon megszoktam ezt.
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
benya1021
csendes tag
sziasztok tudna nekem v.ki segíteni mert hatalmas problémám van még pedig az hogy anno adtam meg a zonealarmnak egy jelszavat és elfelejtettem és mindent szót kipróbáltam már de sajnos nem engedi h most megváltoztassam vagy egyáltalán kikapcsoljam a jelszavat és a maga a program letörlés se tudom megcsinálni mert kéri a jelszót
VALAKI KÉREM SEGÍTSEN! előre is köszönöm -
LLL
csendes tag
Hali,
most frissítettem a ZoneAlarm Security Suite-ot (70_462_000_en), és rögtön akadt egy problémám, az, hogy innentől kezdve nem jeleníti meg a böngésző az animált képeket, pontosabban azok animációit. (Tehát a képek - gondolom - kiinduló fázisai látszanak csak statikus képként, viszont a további fázisok nem.) Hol tudom ezt átállítani? Nézegettem a Custom, meg Advanced gombok mögött, és nem találtam. Elég furi ez. Nem tud valaki véletlen erről valamit?
Előre is köszi!
LLL -
_ak_
addikt
A Firefox a program controllsban trusted és ki van engedve, azon kívül a fórumra nézve csak a 3rd party cookiek vannak letiltva.. de majd lehet kipróbálom offolt zone alarm mellett, h mit csinál. Nincs vmi guid, h hogyan kell jól beállítani a zone alramot, mert láttam, ha router mögött vok akkor arra vonatkozóan is van 1-2 dolog, csak nem igazán értek mindent.
-
kissgy04
tag
zone alarmot, ha kikapcsolod akkor működik az automatice bejelentkezés? Ha akkor normális akkor a zone alarm a bűnös, akkor gondolom a program controlsban kiengedted teljesen a böngésződet, esetleg biztonsági szint eggyel lejjebb vétele, cookie-knál nem tudom milyen beállítások vannak talán azzal variálni....
-
-
_ak_
addikt
Nemrég váltottam Security Suitra, megy is minden, kivéve egy oldallal szo**k, de hihetetlen mértékben. Egy phpBB-s fórumról lenne szó, ahol nem működik az automatikus bejelentkezés. Bosszantó is volt próbálgattam mindent és miután megvolt a cookie-k és a cache törlése, katasztrofális szintű lett a dolog
mert most rámegyek a fórumra bejelentkezek, belépek egy topikba és már megint jelentkezhetek be...
Anybody , something?
-
Forklift
csendes tag
Problémám lenne ezzel a progival.
Nem vagy ok nagy hálózati guru, így is a legtöbb dolgot szépen beálligattam. Ám a mivel két gép van netre csatlakoztatva ennél elakadtam. A hálózat úgy néz ki, hogy a modemről(USB) közvetlen az első gépre jön a net (ezen van a Zone) majd innen hálókártyán tovább a második gépre. A gond az az, hogy a fájlmegosztás már működik, ám a második gépről idáig sikertelen volt a netet elérni.
Mit kell, hogy tegyek? -
Cyrin
addikt
Nálam a Zonealarm világ életében megakadályozta a gépre két külön felhasználó egyidejű bejelentkezését, ill. az ezek közti váltásokat, mind a régebbi gépemen XP alatt, mind az újon Vista alatt. Ezért lemondtam róla.
-
oz82
senior tag
Heeeelp
XP SP2-őt telepítettem, összeveszik a zonealarmal..
Hogyan tudom UNINSTALÁLNI a windows beépített tűzfalát!?! -
oz82
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Tűzfalként Zonealarm-ot használok. A problémém az hogy egy két oldalra nem enged a tüzfal belépni (pl myvip, bitbarát), és nem tudom hogy hol lehet benne beállítani a kivételeket, hogy ne blokkolja az oldalt.
Tudtok segíteni. Előre is köszi. -
phare
aktív tag
Ja még annyit hozzátennék, hogy Outlook Express 6.0 használok.
-
phare
aktív tag
Üdv!
A következő a problémám. A Zonealarm Security Suite 7.0 nem szűri a spamokat, azt írja állítsak be valamit de nem értem mit, ugyanis nem értek angolul. Amúgy az üzenet a következő:
Zonealarm will not work unless you display your folder list. You can display this by pulling down the view menu and selecting the layout... menu item, then checking the folder list check box.
Mit kell tennem hogy szűrje a spamokat? -
kissgy04
tag
Hali
Nem tudna vki segíteni abban, hogy utorrent esetében, hogy tudnék passzívból aktívba váltani. Zone alarmot használok és nagyon nem megy az ilyen téren történő beállítása.
Ha kérhetem egy kicsit részletesebben, mint hogy megoldás a port kiengedése és kész
Választ előre is köszönöm. -
kesi67
csendes tag
Zonealarm-ot használok és mostanában állandoan leáll: TrueVector hibát észlelt ezért leáll
hibaüzenettel .Többször is csinálja naponta és mindent leblokkol.Tud valaki segiteni ebben? köszi -
hektor24
aktív tag
Sziasztok!
Nekem még tavaly a Windows Vista RC2-re nem ment fel a 6-os ZoneAlarm. Valaki tesztelte már a végleges Vista-n a 7-es ZA-ot, megy rajta? -
kuncee
csendes tag
Hi! nekem is tök ugyan ez a gondom, amúgy semmi probléma nincs vele, csak ez a nyomorult MSN nem hajlandó normálisan menni!
-
Petike007
csendes tag
-
Petike007
csendes tag
Na Sziasztok!!Lenne egy nagy kérdésem!!! Felraktam a Zone Alarm Security 65...X verzióját lényegtelen melyiket,frissítem alap beállításon hagyom a cuccot!! NA és aza problémám hogy amikor a ZA fut fennt wok neten és MSN-ni szeretnék nem látom a partnereim képét ha küldenek smylit aztsem látom, ha küldenek egy file-t nem tudom fogadni vagy ha látom is akkor fogadom de nem jön és ez így van ha én küldök nekik!! Ez tuti hogya ZA miatt van de nem tudom azt beállíatni hoyg ezt ne csinálja,IM Securitybe se meg Program Controlba se hiába allowolok mindent nem jó ugyan ez van!!Tuti a ZA miatt van mert msot más tűzfal van fennt és annál nem csinálja ezt!!!
KÉRLEK sgítsetek mit hogyan csináljak!!!!!!!!!!!!!! ELŐRE IS KÖSZI!!!! -
mizu_
tag
Tudtam, hogy valamit elfelejtek leírni, szóval mindkettő be van pipálva.
-
MoneyM
senior tag
azt akarod, hogy a program control belegyen kapcsolva, és
hogy letud tölteni a leveleidet?
mert ha igen kapcsold be a program controlt és ott a Programs
fül alatt a Opera programot engedélyezd
Access
Trusted Internet
(pipa) (pipa)
Mind a két helyre rakj egy-egy pipát!
És így elvileg fog menni!
Sok szerencsét
MoneyM -
mizu_
tag
Sziasztok!
Nekem a következő a problémám:
Az ingyenes zonealarm-ot használom és ha opera böngészővel akarom a leveleimet letölteni ezt csak akkor engedi ha a program control-t kikapcsolom.
Netezni tudok az operával csak a leveleknél szívat. -
MoneyM
senior tag
sikeresen megoldottam!
-
MoneyM
senior tag
UP!
senki? -
MoneyM
senior tag
te hogyan oldodtad meg a próblémát?
-
MoneyM
senior tag
ADSL!
-
MoneyM
senior tag
UP please!
sürgős -
MoneyM
senior tag
Segítsetek!
Felraktam a Zonealarm 6.0betát, hogy megnézzem, hogy milyen, majd
ezt leszedtem és visszatelepítettem a free edtion-t!
De igen ám indításkor mindig azt mondja, hogy a ZoneAlarm hibát észlelt ezért leállt!
Meg próbáltam mégegyszer akkor meg azt mondta, hogy a TrueVector hibát észlelt ezért
leállt!
Please segítsetek! -
kodani
tag
Azt be lehet állítani valahogy, hogy
a ZoneAlarm ne legutolsónak töltődjön be induláskor?
Kábeles netem van és miután betöltődik a windows utolsó előttinek jelzi a ''Helyi kapcsolat'' létrejöttét, a ZoneAlarm pedig csak utána töltődik be. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy van egy rövid időszak amikor nem védi tűzfal a gépet. (Pl. a vírusirtó simán befrissíti magát a netről mire a ZoneAlarm betöltődne és megkérdezné tőlem, hogy engedélyezem-e,hogy az antivir elérje a netet....) -
Imy
veterán
Sajnos igy sem jo, azt irja ki, hogy a kiszolgálohoz valo kapcsolodás el lett utasítva
-
khalox
őstag
Olyat már csinált nálam is, hogy egyes oldalakról hiányoztak képek és egyéb elemek, mert blokkolta. Erre az a megoldás, hogy a Privacy-nál a cookie control meg az Ad-blocking OFF.
A programok beállításait a Program Control-> Programs fül alatt nézheted meg / állíthatod be.
[Szerkesztve] -
Imy
veterán
Pro
Mozzila, vagy Explorer 6.0 -
Imy
veterán
DE ha kikapcsolom akkor meg megy a letöltés.
-
Imy
veterán
Senki sem használja ezt a tűzfalat?
-
Imy
veterán
ZoneAlarmom van, s egy csomo oldalrol nem enged letölteni (pl a www.szoftverbazisról), kiirja a böngésző hogy az oldal nem található.
Méd a GetRight sem tud csatlakozni az oldalra.
Mit kell álitanom hogy menjen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest