- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Kis telefon hatalmas teleppel
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Aktív témák
-
ocso
tag
Ezt biztos véletlenül írtad. :DD
Mivel, hogy System vagy Boot partíció betűjelét nem változtathatod meg, mert nem engedi a Windows...
De megoldodott a probléma: XOSL-t használok és nyomtam neki egy reinstallt, elvileg csak az MBR-t írja át, és újra C: lett a H:. Hátúlütője: összekeveredtek a particíó betüjelek, (Disk Managment +2 restart és megoldva), de a legnagyobb gond, hogy a registry-ben át kellett írnom az összes H:.... -ra mutató kulcsot vagy értéket, mert nem indultak el a programok..... Erről ennyit! -
ocso
tag
Hi!
Maradt a reinstall.
Egy másik kérdésem lenne:
Nem lehet valahogy a megváltoztatni a betüjelét, annak a particíónak, amelyiken a WiN2K van? C helyett H betüt adott neki, mert az XP is fennt volt egy másik particón. Telepítés előtt megtehettem volna, de most már nem akarom újrahúzni...
Üdv.: ocso -
ocso
tag
Hát gondoltam én is ezt, hogy kellene reinstall.
És mi van akkor, ha rendesen pl.: install W2k és megadom az eredeti partíciót és ''leave current filesystem, no changes...'' vagy valami ilyesmit választok, akkor elvileg a partición megmarad minden, de a Winnt könyvtárba is? Ennek mi lesz az eredménye? -
ocso
tag
Sziasztok!
Lenne egy égető problémám. Tegnap lecseréltem a PIII-as konfigomat (PIII 766 MHz,Epox 3VSA2 (VIA chipset), 512 MB RAM..) egy PIV-re (MSI i865PE Neo2-PFS,2,4Ghz,256 DDR400...). Szóval a vinyóm ugyanaz maradt XP és W2k-el. Megcsináltam a ''mergeide'' nevű módszert :
[L]http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;314082[/L]
Van egy topic a ''Boot problémára?'' címmel erről.
De nem indul még ígysem egyik oprendszer sem. Probáltam a Recvery Consol-lal, de nem jött be; letiltottam a VIA-ás szervizeket és az alap intel is aktív(boot). De viszont nem jelentkezik a kék halál, INACCESSABLE_BOOT_DEVICE, pedig ilyen esetekben mindig szokott.
A furcsa, hogyha letiltom az atapi service-t, akkor sem jön elő.
Rendesen indul a boot, betölti az eszközmeghajtókat,de a ''%Systemroot%AppPatchdrvmain.sdb'' - nél lefagy és a progressbar a Windows 2000 képernyőjén 5 egységet megy csak előre. A furcsa az, hogy ez a file csak XP-nél létezik, de a W2k is keresi. Nem tudom, pontosan mi ez a file, de lehet, hogy ez a ludas? Vagy túl nagy falat volt a váltás neki?Az tudom, hogy az erőforráskiosztás ilyenkor megőrül, mert nem egyeznek a PNP Id-k, de ezt nem lehet valahogy megoldani. Fontos lenne, mert újratelepítéssel minden eddigi programom elveszik és több napba telne mire újra fel tudnám őket telepíteni és összeszedni. (főleg a Delphi és a komponensei..)
Valakinek tapasztalata ebben?
Üdv.: ocso
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kempingezés és sátrazás
- Melyik tápegységet vegyem?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Formula-1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest