- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Netfone
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mega Bass
tag
Vettem egy XD405-ös lejátszót. Meg vagyok vele elégedve frankó kis cucc tud szinte mindent (kivéve a vegyi Bírót
) USB 2.0-át. Modjuk az USB 2.0-ás fényképezőmhöz viszonyítva kb 3 szor lassabb csak azt hittem jóval lassabb lesz. Persze még alig volt időm tesztelni a rádiója frankó és a lejátszója is OK. Ja és nem kínai, hanem koreaia gyártmány! Majd írok ha alaposabban teszteltem -
Mega Bass
tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Én is így sejtem, mert ha USB 2.0-ás akkor nem szokták kiírni az USB 1.1 át
-
Drótszamár
őstag
Azt írják hogy kompatibilis a 2.0-ás USB-vel. De ez természetes, ugyanis a szabvány felülről lefele kompatibilis.
Ált. azokra szokták ezt a kompatibilis szöveget elsütni amelyek ténylegesen csak az 1.1-es sebességet tudják, szóval elég nagy az esély rá, hogy csak 900 Kbyte /s seességre képes.
Ha tényleg csak 1.1-es akkor azért én megfontolnám vásárlás előtt, hogy érdemes e megvenni. Ált. olyan 7-10x-es sebességkülönbség van az 1.1-es és a 2.0-ás lejátszók között. Ha van sok időd feltöltögetni a zenéket, és ritkán cserélgeted a zenéket akkor nincs gond. -
Mega Bass
tag
Sziasztok, most állok éppen Mp3 vásárlás előtt és bújom a netet a különböző lehetőségek között. Így bukkantam rá erre a márkára. Ismeri valaki? Mi a vélemény róla?
Azt nem értem teljesen ez most USB 2.0 vagy csak USB 1.1-es ezt írják:
The XD405 is truly a portable USB drive. It supports USB 1.1 and it is also compatible with USB 2.0
Ez mit jelent pontosan?
http://www.xdrum.co.kr/english/product/xd405/xd405_info.htm
http://www.123mp3.hu/detailproduct.php?productid=76748
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 3 INTEL CORE i9-10885H,32 gb,1 tb, MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- "Kicsi méregzsák" I7-6700k / 16gb ddr4 / Rtx 2060 Super 8gb/ 256gb ssd / 1tb Hdd
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i3-4000M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gigabyte Gtx 1070 8Gb
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) USB 2.0-át. Modjuk az USB 2.0-ás fényképezőmhöz viszonyítva kb 3 szor lassabb csak azt hittem jóval lassabb lesz. Persze még alig volt időm tesztelni a rádiója frankó és a lejátszója is OK. Ja és nem kínai, hanem koreaia gyártmány! Majd írok ha alaposabban teszteltem