- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
sagajr78
üzenetére
Nem is arra gondoltam hogy az egész játékot egy rangerrel vinni végig, csak 1-2 küldetést ahol esélyét látom
Én amúgy superior agility (dodge) PCSvel igyekeztem pakolni mindenkit a snipert leszámítva aki aim-est kapott. Először a rangereim kaptak, eléggé megnövelte a túlélési esélyeiket a wraith suittal, nem féltem beküldeni őket a sűrűbe retaliation küldinél sem a civilek mentésére. Eddig nem vesztettem embert, utolsó küldinél járok remélem így is marad 
Tetszik eddig az utolsó küdli, kis laza bemelegítés után indult a dara

Viszont olyan küldetés ahol csak pár emberrel mész, nem teljes csapattal, csak az utolsó előtti küldetés, legalábbis nekem máskor nem adott ilyet.
Nekem is a pszi a nagy kedvencem, bár én war suittal, kék mellénnyel (hp töltöd) és dodge-os PCSvel küldöm, de annyira nem rambo mint hittem mert egy sectopod lövés lekapta az armorját meg 3/4 hpját utolsó küldiben

Conceales rangert azért szeretem amúgy mert hiába jött le a conceal a csapatról, előre küldöm a rangert felderíteni, és így hamarabb látom meg az ellenséget, én tudok rájuk előbb lőni sniperrel, meg felállitom a kis sortüzet killzoneos grenadierrel

Fedezni is jó meg az ellenség mozgásának követésére. Az első csapat ellenség ami be botlasz általában egy pár fős őrjárat, szerintem nem a legjobb már az elején felfedni a csapatot. Felderítem hol van a legtöbb ellenség a pályán, eldöntöm melyik poziciobol lenne érdemes raktuk ütni, elfoglalom a pozíciót az emberekkel, rangert meg hátrahagyom fedezni a csapat flankjét, hogy a kikerült őrjárat meg ne lepjen. Sokszor elintézte a 3fős őrjáratokat a magas rangú rangerem soloban

-
fogtunder
nagyúr
válasz
sagajr78
üzenetére
a conceal arra jó, hogy nagyobb találati és krit arányod van, ha úgy lősz, simán meg lehet csinálni fedezék mögött állva, hogy conceal -> rapid fire, ez nagyjából mindent kinyír storm gunnal és talon rounds-zal, aminek nincs 4-5 armorja.
(#325) nejad: emlékeim szerint a sectoid autopsy után lehet csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én amúgy superior agility (dodge) PCSvel igyekeztem pakolni mindenkit a snipert leszámítva aki aim-est kapott. Először a rangereim kaptak, eléggé megnövelte a túlélési esélyeiket a wraith suittal, nem féltem beküldeni őket a sűrűbe retaliation küldinél sem a civilek mentésére. Eddig nem vesztettem embert, utolsó küldinél járok remélem így is marad