Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven87
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom, hogy volt-e már ez a kérdés. Nekem alapból angol profilom van (X360 miatt) és most One-on van ugy-e egy olyan lehetőség, hogy lokációt lehet váltani. A kérdéseim azok lennének, hogy ha átváltok magyarra és feltöltöm az FT alapú kártyával akkor megmarad-e a font alapú feltöltésem az angolon és amit One-ra letöltöttem/megvettem játékokat azt a magyaron is letudom-e újra tölteni, ha törlésre kerülne a sor? Remélem érthető a probléma. Előre is köszi a választ.
Nem írok alá semmit!
-
raven87
csendes tag
válasz wannnabeees #32995 üzenetére
Köszönöm. Akkor már nem váltogatok oda-vissza egyszerűbb lesz ha a One-on már a magyarra állok rá.
Nem írok alá semmit!
-
raven87
csendes tag
Bocsánat, már nem tudom szerkeszteni az előző hozzászólást...
Még annyit, hogy az lehetséges-e, hogy ugyan azzal a profillal Xbox One-on magyar lokációval, 360-on pedig angollal ügyködöm? (Természetesen úgyhogy a migrálás nem történik meg, csak One-on a lokáció váltás.)Nem írok alá semmit!
-
raven87
csendes tag
Sziasztok! Valakinek lenne arra ötlete, hogy BF4-ben meg Titanfall-ban is multi közben folyamatosan ledobál a szerverekről a One. Routeren már megcsináltam a port forwaringot, de ugyanúgy dobál. Ráadásul semmi hibakód, csak egyszerűen annyit, hogy megszakadt a kapcsolat a szerverrel. A NAT-om meg nyitott. Tesztnél azt írja, hogy minden oké. 360-on meg működik rendesen mind2 játék, pedig ugyanúgy kábelen vagyok mind2 gépen. Valakinek esetleg nem volt hasonló problémája?
Nem írok alá semmit!
-
-
raven87
csendes tag
Sziasztok! Ti nem tapasztaltatok olyat, hogy az XBOX fiókhoz rendelt email címetekre be akar jelentkezni valaki? Napok óta cseszteti valaki az enyémet, pedig sehol máshol nincs megadva ez a cím, csak a telefonon meg a box(ok)on használom.
Nem írok alá semmit!
-
raven87
csendes tag
Sziasztok! Lehet vásárolni valahol EA Access-hez kódot? (Google keresés nem segített) Nem szeretném nekik megadni a kártya adataimat. Vagy esetleg PayPal-al működik a rendszer, mert akkor inkább azt csinálok egyet, bár a kód lenne számomra a legmegfelelőbb.
Nem írok alá semmit!
-
raven87
csendes tag
Másnak is jött Preview-ban 3,5 Gb-os frissítés kétszer egymás után vagy csak engem szeretget ennyire az MS? Nem hiszem el hogy a Win10-es dash update 7 GB-t eszik.
Más: A Win10-es dash-el másnak is folyamatosan kiírja minden egyes indítás után, hogy a külső vinyó készen áll? (Kicsit zavar)Nem írok alá semmit!
-
raven87
csendes tag
Sziasztok! A következő problémám lenne, alapból angol (UK) profilt használok, de már kezdem unni, hogy a 360-as GwG játékoknál picsog, hogy régiózáras a játék és nem engedi megvenni sem, hogy lássam ONE-on. Weboldalról meg folyamatosan kártyaszámot kér, mikor van is a profilon lóvé. VPN-el próbálkoztam weben nem segített. Kérdések: Ha migrálom a profilom, akkor a Home parteremnek újra kell-e a profilomat home-olni vagy sem? Esetleg van valami tippetek arra, hogy legalább weben megtudjam "venni" az ingyenes játékot? Előre is köszönöm a segítséget.
Nem írok alá semmit!
-
raven87
csendes tag
Sziasztok! Previews vagyok, mennyire normális az, hogy naponta, két naponta kapok frissítéseket? Én úgy tudom, hogy heti max 2-nak kéne jönnie. Természetesen az esetek többségében játék közben dobja fel és kezd egy kicsit az agyamra menni.
Nem írok alá semmit!
-
raven87
csendes tag
válasz MrPeekaboo #77183 üzenetére
Köszi a tippet. Trailer alapján érdekesnek tűnik. Ennyiért meg nem fáj, ha mégsem jön be.
Nem írok alá semmit!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest