- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
heihachi
addikt
Olyan jó, hogy szerepel a Debrecen a BL-ben, így legalább holnapra megvan a pénz a következő játékomra, mert mindig van tuti meccs
-
heihachi
addikt
elotte 2 nappal es utana 2 nappal is 62990-ert arultak a forza 3-as pakkot, en meg 65-ert vettem
Magyarul jól átbasztak, de meg vagy velük elégedve.
Vagy 65-ért vetted, de nem náluk? Nem igazán értem.
Én egyszer akartam náluk venni 120-as vinyót, még amikor 30k-ba került a cucc, tehát nem ma volt
Honlapjukon kint volt, hogy van 29k-ért, felívtam őket, nem vették fel, hát odamentem, persze nem volt, de van 20-as (szerintük) jó áron. Mondták, hogy majd lesz, péntekre, hát nem lett (de a honlapon azért fent volt), de hétfőre lesz, hát nem lett (de a honlapon azért fent volt). Mentegetőztek, hogy hát igen, mert pénteki szállítmányban lesz, abban sem volt (de a honlapon azért fent volt), de ha akarom megrendelhetem 32k-ért. Köcsög egy banda, soha többet a környékükre nem megyek.
-
heihachi
addikt
válasz
kircso13 #39136 üzenetére
Vannak játékok, amiknek bizonyos funkcióihoz kell a vinyó. Ilyen a Forza3-ban a második DVD autóinak és pályáinak használata, ilyen a Forza2-ben a replay, szellemautó, ilyen a Burnout Paradise multija, amit hirtelen sorolni tudok. A lényeg, hogy biztosan elmegy minden játék jelenleg vinyó nélkül, de az is biztos, lehetnek még az elinduló játéknál is olyan funkciók, amik csak vinyóval mennek. Illetve az is várható, hogy a jövő játékai egyre inkább fognak a vinyóra támaszkodni.
-
heihachi
addikt
A gamerscore semmire nem jó, azon kívül, hogy van. Venni belőle semmit nem lehet. Önmagában semmit nem mutat, hiába van valakinek mondjuk 10000 pontja, ha azt 10 játékból hozta össze, akkor ultra nagy király pro gamer, de ha 100 játékból, akkor meg vagy koca játékos, vagy szarik az egészre, de maga a 10000, mint szám, semmit nem mutat.
-
heihachi
addikt
MW2 fanoknak: [link]
Nem meglepő, hogy az Xbox 360 verzió igen komolyan lenyomta a PS3 verziót. -
heihachi
addikt
A számlára az a megoldás, hogy céges számlát kérsz, akár a saját munkáltatódra is, ha meg tudod vele beszélni. Ez semmilyen kötelezettséggel nem jár a részedről és a munkáltatód részéről sem, mert számla elszámolási kötelezettség nincs, csak számla megtartási kötelezettség van. Senkinek nem származik tehát belőle hátránya, viszont lesz egy fix számlád, amivel később nehéz vitatkozni.
-
heihachi
addikt
válasz
BloodyEddie #38591 üzenetére
Nincs olyan, hogy elite alaplap meg arcade alaplap. A képen inkább két eltérő hardware revizió lehet. Ezek a kitételek (arcade, pro, elite) csak a hozzáadott extrákban (vinyó, kábelek) különböztetik meg a két gépet.
-
heihachi
addikt
válasz
oddsmaker #38523 üzenetére
Ha bemegyek bármely boltba, és el van árazva valami, és oda állok vele a kasszához, akkor ott már hiába reklamál a kaszás néni, hogy némá', erre 100 Ft van írva, de amúgy 200, úgyhogy most jól 200-ért fogom számolni, mert az annyi. Ebben az esetben én szépen viszem 100-ért, jogszerűen, ő meg mehet átárazni, jogszerűen. Online boltnál nincs ilyen? Nem baszogatás, csak kérdés.
-
heihachi
addikt
válasz
Gebriel #38395 üzenetére
De van
Ha nézed a telemetria adatokat, guminként külön írja a kopást. Egy 15-20 körös versenyen, már bizony nagyon csúnyán el lehet koptatni egy hátsókerekes autó gumiját (de akármilyen más autóét is), és ez nagyon, de nagyon érződik a kocsi viselkedésén. Persze egy 5-8 körös versenyen ez nem igaz, hiszen pl a második kör közepére melegszik be a gumi
És ez már a Forza2-ben is így volt. -
heihachi
addikt
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #38370 üzenetére
Lehet, hogy Te nem látod, de attól még létezik, és azt bizonyítja, hogy a box alatti vas pillanatnyilag alkalmasabb arra, amire szánták, még akkor is, ha technikai paramétereiben gyengébb.
Ez kb olyan, hogy én se láttam még 1 milliárd forintot egyben, de attól még létezik
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #38358 üzenetére
Már mi nem igaz? Amiket írtam, azok konkrét tények, tehát igazak
Hogy mennyi látszik belőle szemre, az más kérdés, de egy AA, vagy egy részletesebb textúra, illetve a ritkább fps esés, az bizony látszik, mondjuk az alacsonyabb felbontás általában nem, mert effektekkel remekül lehet kompenzálni.
Abban viszont egyetértek veled, hogy a legjobb, ha mindkettő van
-
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33 #38338 üzenetére
Na falra festettük az ördögöt, az R3-as világbajnoki futamnak LeMans-t kaptam. Negyedik lettem csak (közepes nehézségen), mert a féltávnál lezúztam a váltót, és a kocsi nem volt hajlandó többet menni 230-nál, szóval szépen visszaelőzgetett mindenki, akit addig lenyomtam
Szerencsére az egyik kocsit a gép nekitolta a falnak az utolsó körben, elfékezte magát, pedig én hozzá sem értem, így lett meg a 4. hely
Kemény 19 percet küzdöttem rajta, 4 kört kellett tolni, de én már újra nem kezdem egy dobogós helyért.
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #38341 üzenetére
Hát nem tudom, a multiplatform játékok többsége:
vagy nagyobb felbontásban fut (lásd Silent Hill: Homecoming, vagy Tekken 6, és senki ne mondja, hogy ez utóbbit boxra írták, és onnan portolták át PS3-ra)
vagy nagyobb AA-val fut (lásd Mirror's Edge vagy Batman: Arkham Asylum)
vagy nagyobb felbontású textúrát használ (lásd Operation Flashpoint: Dragon Rising)
vagy azonos paraméterek mellett is általában a box présel ki több fps-t (lásd Brothers in Arms: Hell's Highway).
Lehetne többet is sorolni, és nyilván lehetne az ellenkezőjére is példát találni (lásd Resident Evil 5 v-sync probléma), de ez az általános a multiplatform címeknél. Én sehol nem látom a PS3 rejtett erejét. Mindig csak azt hallani, hogy még nem tudják kiaknázni teljesen, még van benne erő, a boxban már nincs, aztán a játékok meg pont az ellenkezőjét bizonyítják. -
heihachi
addikt
válasz
Djuree #38335 üzenetére
Hát nem ugyanarról beszélünk, de sebaj, én vállalom, egy casual kis pöcs vagyok, akinek többet ér az ideje és a lelki nyugalma, mint egy jó eredmény a Forza 3-ban
Amúgy nem igazán van választásod, 14 kört kell menni, ha tetszik, ha nem. És nem lehet még megkerülni, vagy kihagyni sem a versenyt. Le kell nyomni, ha tetszik, ha nem, mert a karrier része. -
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33 #38334 üzenetére
Játszottam, de én egyszer sem csináltam végig LeManst
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #38330 üzenetére
Látod, ez a Te hozzáállásod, ami alapvetően hibás.
Ha elrontod, visszatekered, modod Te, és persze lehetne így is használni. Csakhogy a lényeg pont ez, hogy hogyan használod, és nem maga az a tény, hogy használod: nem akkor érdemes visszatekerni, ha elrontod, hanem akkor, ha lehetetlen helyzetbe hozod magad, vagy ha épp nem szeretnéd magad halálra idegesíteni. Alapvetően más szemlélet, és ez így egy dekát nem vesz el a játékélményből. Én ha visszaesek elsőről hatodiknak az idény első versenyén, nem tekerem vissza, mert a további versenyeken simán be lehet hozni. De ha hetedikről úgy kicsúszok, hogy már nincs esélyem megfogni az utolsó gépi játékost, akkor visszatekerek. Gondolom egy ultrafanatikus szimulátor rajongó, ilyenkor az utolsó helyen leautózik 14 kört (most pl annyit kellett mennem), tökéletesen feleslegesen, csak épp ennek értelme nulla.
Egyébként korlátlan, csak az utolsó kör végén nem lehet használni.
-
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33 #38329 üzenetére
Jó, hát aki cockpittel, meg kormánnyal tolja, attól ezt egyébként el is várjuk
Én casual player vagyok, nekem lehet visszatekerni.
Ettől egyébként ez még az én teljesítményem, még ha százszor tekerek is vissza -
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33 #38324 üzenetére
Majd felnő hozzájuk az apjuk is
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #38305 üzenetére
Komolytalan vagy, azért, mert a pinataban nincs visszatekerés, még ez egy értelmes feature
Vannak olyan versenyek, ahol mondjuk közepes nehézségen olyan R3 autóval, amelyik teljesítmény indexe alacsonyabb, mint a többi gépé, vért kell izzadni, hogy az első háromban végezzen az ember. Egy ilyen versenyen mondjuk ha elmérem az utolsó körben valamelyik féktávot, és ezen múlik a végelszámolásban hogy megelőz-e valaki vagy sem, én bizony visszatekerem. Szerintem a visszatekerés az egyik legjobb feature a játékban, és elképesztő, hogy a stressz szintet nullán tudja tartani, már az is, hogy tudod, ha kell, megnyomhatod. A verseny ettől még izgalmas marad (nem kell minden kanyart ötször megpróbálni visszatekeréssel), csak nem érzed úgy, hogy most belevágod a kontrollert a tv-be, mert 10-szer ugrassz neki a 9 körös versenynek, és nem jön össze a dobogós hely.
-
heihachi
addikt
Kezdjük ott, hogy 13k-ért eleve nem vesz az ember játékot. A megjelenés után 3 nappal a Forza3 is csak 11.5k volt konzolboltban, pedig nem mondanám kis címnek.
A játék értékvesztése függ a játéktól nyilván, de szerintem egy átlag játék, kb 2-3 hónap alatt 6-8k-ba adható el, de aztán sokkal lejjebb már nem megy. Ebben az a jó, hogy megjelenés után 2-3 hónappal Te is megveheted 6-8k-ba, és akkor már igen mesze vagyunk a 13k-tól.
Persze van olyan játék, ami senkinek nem kell, lásd Too Human, még 2k-ért se akarja senki megvenni -
heihachi
addikt
Ez a Sky TV használható lesz nálunk bármire is?
-
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33 #38065 üzenetére
3. próbálta mindkét kábelt és állítja hogy gyakorlatilag jobb a HDMI (ez lennék én)
Bár erről azért fölösleges vitatkozni, mert TV, kábel és egyéni ízlés kérdése
-
heihachi
addikt
válasz
HarapósKutya #37746 üzenetére
Na nem kötekedni
Én már nem csajozhatok, elköteleztem magam
Meg befogom szerezni a FIFA10-et
-
heihachi
addikt
válasz
HarapósKutya #37737 üzenetére
Van
PS3-am meg volt, de elajándékoztam, mert nem használtam, de még veszek majd egyet, ha megjelenik valami értelmes exkluzív cím, ami érdekel az MGS és az Uncharteden kívül, mert pillanatnyilag az a két PS3-as exkluzív játék, ami engem érdekel. (Persze van több exkluzív cím, meg biztos tök jók, csak engem pont nem érdekelnek.) Ha megjelenik a GOW3, meg a GT5, akkor fixen beruházok egyre, de tuti, hogy a box mellett, mert a box egy szerethető konzol, és nem szívesen válnék meg tőle. A PS3 meg csak egy gép volt számomra.
-
heihachi
addikt
válasz
HarapósKutya #37735 üzenetére
Akkor viszont zixboxra szavazok
De a PS3 topikban nem ezt mondanák
Majd mondják, hogy mennyi jó exkluzív játék van (pedig nincs), meg bluray (pedig semmire nem használják), de ne dőlj be nekik
-
heihachi
addikt
válasz
HarapósKutya #37733 üzenetére
Egyiket sem. A TV-előtt fogod elbaxni azt az értékes időt, amit a puncik hajszolásával tölthetnél, illetve sörfogyasztásra, focizásra fordíthatnál.
-
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33 #37656 üzenetére
A táblázatban, ha a TCS alatt a bal félkör van, akkor az bekapcsolt menetstabilizátort jelent, ha a jobb félkör, akkor az bekapcsolt kipörgésgátlót, ha mindkettő ott van, akkor meg nyilván mindkettő.
A TCS, mint traction control system itt nem kipörgésgátló, hanem tapadás vezérlő rendszer, amibe belekerült a kipörgésgátló és a menetstabilizáló.A kis gémkapocs nekem golddal van ahol 101-ig van, van ahol 104-ig, és tényleg azt jelenti, hogy ezeket a szellemautókat és visszajátszásokat lehet letölteni.
-
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33 #37621 üzenetére
Mire hazaértem, enyém volt a legrosszabb idő
Úgyhogy mentem egy közepesen gyengét a Mugen Civiccel, 58 eleje nagyjából, most a harmadik idő az enyém (azok közül, akiket látok), de nem tudom 57-re bevinni. Most fogom a Leont, és kipróbálom. -
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33 #37613 üzenetére
Látom Te sem vagy a nyugalom szobra
Direkt tettem oda szmájlit, próbáld meg azzal együtt értelmezni, meg ne vedd már véresen komolyan, nem az életedről van szó.
Amúgy meg el kell fogadni, hogy kontrollerrel egyszerűen nem lehet olyan pontosan játszani, hogy néha egy egy kisebb koccanás ne forduljon elő, márpedig egy egy kis koccanás is keresztbe állíthat bárkit. Elméred a féktávot, és a mögötted jövő beléd szalad, vagy épp te futsz rá az előtted menőre. Ez nem bunkóság kérdése, bárkivel előfordulhat, mint ahogy elő is fordul még a forma autók világában is. Én jó sokat nyomom online a GTR Evolutiont, MOMO kormánnyal, ami hát finoman fogalmazva is nagyságrendekkel pontosabb irányítást tesz lehetővé, mint a kontroller, meg maga a játék is sokkal inkább szimulátor, mint a Forza 3. És mégis, még ott is előfordul, hogy el-el néznek az emberek féktávokat, kanyarokat, nem nézik a tükröt, stb. Ettől izgalmas, ez benne van, fogadd el.
Ha valaki direkt kilök, az már persze más kérdés, de hát azt meg a következő futamra ki kell tenni a lobbyból / bannolni kell, és kész
-
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33 #37588 üzenetére
Én régebben próbáltam Forza2-ben online versenyeket szervezni, volt, hogy 3-4-en voltunk, de több ember nem igazán jött össze. Persze az "real time", online verseny lett volna, amihez gold kell, ezért is voltunk kevesen. Amit most Ti szerveztek, az kevésbé izgalmas (nem lehet kilökni a gyorabbat
), gyakorlatilag "offline", magányos körözés, de sokkal többen be tudnak nevezni.
-
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33 #37533 üzenetére
Javítottam, bevittem 59 alá, de nekem több segítség van rajta, mint Neked.
-
heihachi
addikt
-
heihachi
addikt
válasz
Gebriel #37489 üzenetére
A szélárnyék azért van büntetve (igazából nem kapsz érte büntetést a felkiáltó jelen kívül), mert ha kimégy egy autóval ugyanarra a pályára, akkor nem tudsz azzal az idővel versenyezni, mert nem lesz szélárnyék. Csak az a tiszta idő, ami összemérhető bármely más versenyen futott idővel, a szélárnyék meg nincs minden versenyen (pl. time attack).
-
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33 #37490 üzenetére
Ha letöltöd, akkor lejátsza, csak így ráklikkelve nekem sem játssza le
Amúgy feltöltöttem a Forza3 oldalára, ott meg van egy download link. 24 óráig marad fent a Forza 3 oldalán. -
heihachi
addikt
[link] Ilyen minőségű videókat lehet menteni a játékból (FM3). Nem rossz
(55mega) -
heihachi
addikt
válasz
Gebriel #37461 üzenetére
Még csak egy évadot csináltam végig, asszem 1.3 %-nál járok.
Csak próbálom egyelőre feltérképezni, hogy a nehézség úgy legyen beállítva, hogy ne mindig én nyerjek, de legyen azért esélyem is, meg nézegetem az új lehetőségeket, pl. ez a dizájn vásárlás teljesen király.
-
heihachi
addikt
Na, végre megvan a Forza3, már megy az install, asszem ma nem fogok aludni és még egy órával többet is játszhatok
-
heihachi
addikt
válasz
rudymester #36949 üzenetére
A Forza2 csak a helyi ranglistát nem másolja át, de a konkrét mentést igen, legalábbis nálam ez volt. Tehát az összes pályán futott összes időmet buktam (azok nyilván maradtak, amik fel lettek töltve a netes ranglistákra), de megmarad minden autóm, beállításom, megnyert versenyem, stb.
-
heihachi
addikt
válasz
Krisz_82 #36625 üzenetére
Az analóg karral való irányításnak megvan az a diszkrét bája, hogy nem fog minden ütés bejönni. A jó példa erre a heavy bag combos training, amikor gyorsan kell(ene) azt ütni, amit az edző kér. Gombokkal ez a tréning egy vicc, nyilván meg tudom nyomni az x után az y-t. Viszont hogy sikerül a jobb negyedkör után egy bal háromnegyed kört nyomni analóg karral, az korántsem biztos. Ugyanez megvan a meccs közben is. A gombokkal való játék bár pontos, és gyorsabb, de rohadtul unalmas, és visszacsúszik az egész játék a tucat verekedős játékok közé, mert elveszik belőle a total punch control, amiről a fél játék szól.
Az EA-nek meg nem volt választása, a TPC sokkal nehezebb, mint a gombnyomogatás, így hát sírtak a felhasználók.
Ennek ellenére, ha valaki gombbal élezi jobban, nekem az nem fáj, végülis, erről szól a játék -
heihachi
addikt
válasz
Csabee. #36608 üzenetére
Pl. nem tudom saját magamnak konfigurálni. Az analóg karos irányítás élvezetes, de pontatlan és lassú a gombbal való irányításhoz képest. Neten viszont sokan gombbal nyomják és esélyed nincs ellenük analóg karral. Illetve kérdezd meg a FNR3 tulajokat, hogy mi a véleményük a demó irányításáról, nem sok jót fognak mondani.
-
heihachi
addikt
Most mondanám, hogy játszátok le Fight Night-ban, de nem tudom, hogy megvan-e mindkettőtöknek
-
heihachi
addikt
Bakker az összes játékot újra kell installálnom, a gépjavítás óta egyik sem indul el vinyóról, csak ha "reinstallok".
-
heihachi
addikt
Akinek van valamilyen focis játéka boxra, az most vegye elő és legkönnyebb fokozaton rúgjon annyit a rohadt portugáloknak, amennyit csak tud
-
heihachi
addikt
válasz
heihachi #36389 üzenetére
Nah, most meg az ellenfelem vezetett minden bírónál, a meccs végi statisztikában mindenben magasan jobb, kétszer annyi ütést kaptam be, mint ő, gyakorlatilag minden menetben többet kaptam, kétszer padlón is voltam, erre a bíró lelépteti az ellenfelet, mert hogy túl sokat kapott
-
heihachi
addikt
Az idegeimre megy ez a FNR4
Letöltöttem néhány boxolót, akiket beimportáltam a karrier módba. De mire feljutok a ranglétrán az első tízbe, addig mindenki kiöregedik, és kettő kivételével az összes való életből vett boxoló eltűnik
Ráadásul a boxolók az ötödik leütés után is felkelnek és jönnek tovább, én meg persze már a második után sem tudok felkelni. De nem csak a keményebbek tudják ezt, hanem mind ilyen. Olyan nincs, hogy valaki az első padlófogásnál ott is marad, háromszor legalább le kell ütni mindenkit
A jobb egyenes gyakorlatilag használhatatlan ütés, csak a staminát pazarolja, leütni vele senkit nem lehet. Hol tanultak boxolni vajon a fejlesztők
Az meg külön az idegeimre megy, hogy minden meccs előtt legfelejebb a meccs előtt 3 hétig lehet edzeni, akkor is, ha fél év múlva van a következő meccsem. Hát ekkora faszságot is rég hallottam. Ráadásul a 30. meccsem után megvan mind a három öv, és akkor most mi a francnak hívjak ki bárkit is? Tök értelmetlenné válik az egész. Ez nagyon csúnyán elbaszott egy karriermód, harmadszorra biztosan nem ugrok neki
-
heihachi
addikt
-
heihachi
addikt
A Forza3-ban az az érdekes, hogy már a demóban is ott a drift, mert ez az első értelmes játék, ahol a driftnél nem különbözik a fizika egy bármilyen másik rendes verseny fizikájától. Méri a játék az idődet is, meg a drift teljesítményedet is, aztán arra a ranglistára kerül fel, amelyikre jó lett. Szerintem elfér benne, sőt, már a Forza2-ben is sokan drifteltek, csak nem adott rá pontot a játék. Itt ad.
-
heihachi
addikt
Nem sok értelme van. Nézzük mondjuk egy játékot, ami 1280*720p-ben számol. Azt a HANA felkonvertálja 1080i jelre, majd a TV-d elektronikája vissza 1366*768-ra. Két átalakítás, három méret.
Míg ha azt mondanád a boxnak, hogy eleve 1366*768-as jelet adjon le, akkor megspórolnál egy átalakítást, gondolom nem kell mondani, hogy az nem ront a minőségen, ha egyel kevesebszer lesz a jel átskálázva. -
heihachi
addikt
válasz
breetai #35865 üzenetére
Az valószerűtlen, hiszen az, hogy milyen felbontásban dolgozik a játék engine és milyen felbontásban adja le a box, két külön dolog. Az előbbi fix, és épp ezért a játék sebessége sose fog változni. Az lehet egyedül gond, ha TV nem tudja az interlace jelet megfelelően kezelni, bár kétlem, hogy a középkategóriás LCD tévék közt sok ilyen lenne, bár ki tudja.
-
heihachi
addikt
Ez csak annyit jelent, hogy tudja fogadni a TV a jelet. Ez különbözhet (és itt különbözik is) attól, hogy a megjelenítő fizikailag mire képes. Fizikailag pedig 1360*768-ra képes, ezért a legjobban akkor jársz, ha a bemeneti jelet is erre állítod, azaz a menüben az optimal resolutiont választod.
Az én TV-m fogadja még az 1080p-s jeleket is, de ez mit sem változtat azon, hogy fizikailag 1366*768 pixelen jeleníti meg, a kettő között meg gondolom okos áramkörök gondoskodnak az átalakításról.
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest