- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanye
senior tag
Önmagában az, hogy egy telefon megáll egy régebbi iOS-verzión, még nem kellene azt jelentenie, hogy az egyes alkalmazások sem frissülnek egy szint felett - lásd: Android. Az Apple ezt másképp gondolja: ha régi a teló, és ezáltal régi az OS is, akkor az appok egy idő után már nem frissíthetőek a legújabb verziókra. Cupertinóban azzal magyarázzák mindezt, hogy BIZTONSÁG FIRST, de sztem csak tervezett avultatás, ennyi a mögöttes sztori.
A MÁV/Vonatinfó app iOS-en pl. minimum 12-t kér (2018), míg droidon 5-ös (!) Lollipopot, ami 2014-ben jelent meg. -
Navaren
aktív tag
*Sigh*
Srácok.
Nyilván.
Én is értem, látom, hogy ez hogy működik.
Egyszerűen csak bosszant, hogy semmi érdemi akadálya ne lenne annak, hogy a 2018-ban bemutatott iPhone Xs friss szoftverrel futhasson, csak az, hogy két évvel idősebb, mint a 2020-ban pont ugyanezzel a hardverrel bemutatott iPad 8.
Ennek bátorkodtam hangot (betűt) adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Goddess of Victory: Nikke
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest