- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faget
tag
Sziasztok!
Van egy hatalmas problémám!
A wow nem fogadja el a jelszavam, a manage accountnál sem és a titkos kérdésre sem a válaszomat.
Sajnos nem tudom mit tegyek, ha volt már róla szó esetleg tudja valaki a megoldást légyszi írjon!
KÖSZI!
-
Faget
tag
Szasztok!
van egy óriási problémám:
30-án előfizettem a wowra két hónap után. Amikor belépek a 49-es karimmal hiányos öltözetben van, a zsákjai közül csak 1 látható és kb. 30 másodperc után kidob a szerver. Csináltam egy új karit, azzal jó volt minden, amíg nem írtam a GM-nek. Mert ezek után ez az új kari is úgyanúgy viselkedik. És már két új karit is csináltam, hogy írjak a GM-nek a problémámmal kapcsolatban.
Valaki? valami Okosat?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Energiaital topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Otthoni időjárás-állomás
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest