- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
3 Bombavetőm van eddig. Az egyiket CW/Században csináltam. S-51el meg OB 212vel. Meg lehetett volna egyik CW-nken egymár után kettő is.. Csak gondolom OB 261el kilőni kétszer egy lövéssel két Tier1es gépet nem nagy kunszt, és arra nem adta meg.. (Az ellenfél bejött egy LoL körre..
Mi meg csak azért is a legdurvább gépekkel mentünk.. Komplett versenyt toltunk, hogy ki lövi ki az ellent..XD )
Ez a csata tetszett.
Victory!
Battle: Karelia 2013. május 30. 9:52:56
Vehicle: T25/2
Experience received: 1 983
Credits received: 45 891
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker" -
Tomi0703
addikt
(#6087) Dr_Syrex: Ott van a kép alatt, de itt van, belinkelem megint.
Amúgy eléggé szerencsés kör volt, sőt...
Amúgy köszi.
(#6088) patrikgtaivs: Ez igen... Mennyi xp a vereség ellenére. Nagyon balf@sz lehetett a csapatod... Egyébként szép. Nekem is kéne egy ilyen Type, de csak nyerni lehet már. Rá is kéne feküdnöm az ilyenekre.
(#6092) Dobi 562: Köszönöm.
-
Steelheart2
őstag
Ha olyan csapattal vagy,aki fedezi a segged,akkor nagyon lehet vele darálni,de sokszor ez nem adatik meg,mert vagy nem tudják hogy lassu a td vagy leszarják.Pedig mindig pingelem a térképen hogy hova megyeé és hogy segithetnének.
(#5782) nemeth989
Igen.Szinte végig 200 as páncélzat van az angol TD-ken.T 8-9-10 ben ez már nem elöny sajna. -
Steelheart2
őstag
Igen,ha mesziröl tudsz lönni.De ahhoz kell aki spotol neked.Ha bemész a sürüjébe és be is spottolnak akkor az értelmesebb arty téged fog elösször célba venni,mert tudja hogy veszélyes vagy.At-8nak több a gyenge pontja elölröl,mint az AT-2 nek.
Nem azt mondom hogy rossz,de szerintem az At-2 egy igazi eröd az At-8 hoz képest. -
fsb1000
nagyúr
Grat a tankászhoz!
Tegnap az első KV1 csatám után elhatároztam addig játszok mig el nem érem a 2000dmg KV1-el, meg t1HT-val. Hát... nem sikerült. Aztán rámjőtt a randomfaktor is, úgyhogy elmenetem inkább filmet nézni.
Hajnalban még próbálkoztam, de a helyzet nem változott.
remélem ma lesz 2000+ dmg-s köröm t5-ben. -
fsb1000
nagyúr
A JagdPzE-100-at simán kilövik szinte bármely szituban. Nem ismerek olyan helyet, ahonnan egy t10-essel ne tudnám kiszedni. 1-2 bekapott találatot be kell vállalni, de 90% hogy a 2. bekapott találatban nem pusztul el a támadó tank.
Távolról veszélyes az biztos.... de nem nagyságrendekkel sebez többet mint egy E100 csak 50%-al.
Azt hiszem a legrosszabb statja az JpE100-nak van a szerveren t10-ek között.(#5617) bullseye: szerintem meg természetes emberi jellemző, ha azt kívánjuk mások szívjanak helyettünk.
Szóval én bevállalom, hogy az én kis szívásom miatt az atyfanok nagyot szívjanak és vegyék el tőlük a játékszerüket. Játszanak ők is tankkal.
Nem tetszik a tankozás? Ne játszon WoT-al. (ez meg a WG-nek nem tetszik, tehát nagy változás nem lesz)(#5619) Stigma.HC: AZ ilyen TK-zós nocap-barmot is a fórumokon nevelik. Tenyészik belőle csordányi.
-
Dobi 562
addikt
Akkor megvárom hogy ellője magát majd vigyorogva beviszek neki 2-3 lövést amíg ő betölt újra és jó eséllyel abból 1 fel is gyújtja.
Vagy esetleg megkerülöm?
Nagy játékélmény lehet fél kézzel osztani a "one-shotokat". Mondjuk azt megértem hogy tehetségteleneknek is kell a játékélmény.
-
fsb1000
nagyúr
Nincs kivételezés.
Én is játszok néha artyval,... 24K csata után kb tisztában vagyok azzal, hogy miben különbözik az artyzás és a tankozás a WoT-ban. Azt gondolom akinél 20%-ot meghalad az arty használat, annál biztos valami gond van. Menjen artyzni a World Of artyba.Javaslataim lennének a játékkal kapcsolatban , de nem küldöm el a WG-nek:
1. Úgy ahogy van megszüntetni az artykat.
2. Tovább korlátozni a számukat. Max 1 / csapat
3. Lehetőséget adni arra, hogy az egyik szerver Arty-mentes legyen (nem én találtam ki). Nem önkéntesen, hanem eleve nem lehet artyt csatába vinni.Ha mindenki át akar jelentkezni az arty mentes szerverre, akkor az kb. megmutatja a játékosok véleményét az artyzásról.
Ja... azon a szerveren ahol lehetne artyzni, ott rakja már őket össze 15/15 artysta csapatokba!
Oszt játszanak egymással... oszt jónapot. -
virkir
veterán
Nem mondod, hogy a T5E1-el szerencsétlenkedsz?
Mi a viharnak a lánc amíg nem kell a torony meg úgy általában. Három tonna plusz terhelést bír el az alap felfüggesztés felesleges azzal tökölni mindent rá lehet pakolni.
Első az ágyú akár free-ből, hogy adja a sebzést, majd a torony-T10-es ágyú-motor és legvégül a lánc-rádió. -
törölt tag
Érdekes, mert én ha csak lehet, a hasát (a lánctalp mellett közvetlenül) lövöm. Ha olyan ember játszik vele, aki egy kicsit is tud vele játszani, akkor a tornyán a búbot nehéz becélozni, mert folyamatosan mozgatja...
Tegnap elött T28 prot.-tal löttem is ott egy ammoracket egy 1083 HP-snak -
virkir
veterán
-
Steelheart2
őstag
Köszi.Jo kis video.Bár nekem is megvolna már a közepes löveg.Bár engem mindig olyan csatába dob,ahol alul vagyok T-8 asok ellen és azok ellen az AT-2 top lövege nem ér semmi.A gold ammo meg elég drága mulatság.Nem emlékszel véletlenül,hogy az alap lánctalp elbirja a középsö löveget?Köszi.
-
fsb1000
nagyúr
Ez is lehet megoldás, mert 1-2 ezer forintért lehet venni hagyományos CRT-ket.
Sőt olyat is ami jó minőségű 19" és 75 HZ-et is tud (ez fontos lehet, ha nem LCD)
A te konfigod meg összedobható 30-40K körül egy jobb táppal. Esetleg egy kis tuning a CPU-nak, hogy menjen 2,6-2,8GhZ körül.
Szóval nem kell vagyonokat költeni WoT-os gépre, bár az igaz hogy 2 éve sokkal kevesebb volt a hardver igénye. Asszem nekem ment integrált VGA-val is. Meg közepes P4-es gépen is.
Aztán szép lassan beépültek a dizájn elemek... -
robogo81
senior tag
Néha nem.
Vagy 2 hete vettem aranyat a dao-n,a haver küldte a kódot,néki kelett 5500 arany,utólag szokott fizetni ,feltöltős a kártyám.Akkor volt még annyi az egyenlegemen.
Az idő lefutott simán,az aranyat utalták neki,de tőlem nem vontak semmit se,azóta várjuk hogy kitől fognak,tőlem a pénzt,vagy tőle az aranyat(vagy az accot idéglenesen?).
Az aranyat elköltötte azóta,nálam meg az egyenleg ment 6200+-100Ft alá. -
fsb1000
nagyúr
-
fsb1000
nagyúr
Az NA az amcsi user.
Szerintem a tesztszerón is működik az a népi megfigyelés, hogy az első pár köröd (max. 10) nagyon jó a frissen vásárolt tankkal. Azaz pozítiv randomfaktorod van, ahogy írod minden betalál és penetrál is.Sok tankom volt már, az esetek felében éreztem ezt a +RF-et és csak 1x fordult elő, hogy vásárlás után nagyon rosszul mentek a dolgok. Asszem 10-ből 8 bukta volt és semmit nem tudtam átlőni (persze stock, de akkor sem) Valamelyik angol TD vot, de már nem tudom t7 vagy t6
. -
fsb1000
nagyúr
Az AMX50B nem próbáltam a tesztszerveren, mert a francia ágat feladtam már régebben (batchat megvan, de ritkán használom), majd lehet valamikor újra belekezdek. Sokan dicsérték, de hát az sem tűnik jól páncélozottnak.
Játék közben is kevés ilyen tankkal találkozom.A T110E5 tényleg jó tank. Sokaknak van és jól is játszanak vele. Ez az egyik olyan tank, amivel 300 csata felett sem tudok TankÁszt csinálni, pedig futok egészen jó köröket is néha.
A tesztszerver megtévesztő tud lenni. Egyrészt mindenki golddal lövöldözik, nehéz bemérni egy-egy tank mit tud, másrészt magas tierben sok a gyakorlatlan, sok a _RU játékos. A 183-assal könnyedén taroltam, de tényleg kéne vele menni 100-200 csatát EU szerveren ahhoz, hogy megalapozott véleményt mondjak róla. Most csak simán tetszik... főleg a nagy sebzése.
Amúgy meg a játékosok stílusa is változó, ezért az is hogy ki melyik tankkal eredményesebb. -
virkir
veterán
Ha változtattál jelszavat akkor próbáld a régivel.
Ha egyik sem jó akkor passz.bullseye
Az 50 100-at most ne hozzuk fel.
Az egy hisztis kurva. Egyik nap mindent átvisz, minden sebez majd ha rosszul szólok hozzá akkor lő egy tárból két lepattanót 90°-ban egy PzIV-re 2 nulla hit és a maradék meg minimum sebzés vagy el se találja. -
robogo81
senior tag
Már igazán kivehetnék a játékból a csapaton belüli ütközéses sebzést,nem hiszem hogy nagy munka lenne,nemegyszer jártam úgy(mint mindenki) hogy menet közben véletlen utolér a gyorsabb(könnyebb) tank,töle sok hp tőled semmi,de van hogy sima gyorsulás közben oldalról lekapod róla a visszapillantót mert előzés közben éppen csak hozzád ért,mert nem fért el a 2 nehéz tank között.
Ez sajnos a direkt beletol a vízbe ellen nem védene,de akkor megy a feljelentés.
Mennyit sebeztél az M12-vel?
Mennyit vont le xp/credit?enzolord :szerintem erre gondolsz,van több is
-
fsb1000
nagyúr
Ha belegondolok azért ez a 4 angol TD mégis csak más. Az első kettőnek remek a páncélja a tierbeosztásában. Az AT7-nek jó a lövege, az AT_15-nek meg egészen kiváló a vízszintes kitérethetősége és a töltési idő is lement 4.5-re.
Azt kell mondjam a Jagtiger grindem (JagdPZE100 felé) sokkal kellemesebb volt. Azt élveztem is.
Az AT-k nem rosszak, de nem olyan ütősek, mint a német vagy ruszki TD-k. -
fsb1000
nagyúr
Elmondom mit jelent, hogy te is értsd.
A periszkópról beszélek egy hsz-emben, oda is írom hogy +25%-ot ad.
Ezek után egy olyan fórumtárs aki ahhoz a csapathoz tartozik akik rendszeresen jártak a modikhoz hogy kitiltassanak a PH!-ról, de fél évnyi hsz-em végigböngészése után csak a "fing" szóért tudtak rám büntetést kiszabatni.... na szóval... ez az a fórumtárs azt írja, hogy összetévesztem a periszkópot a látcsővel.Ez önmagában nem baj, akár össze is téveszthetem 22K csata után a két cuccot - elöfordul az ilyemi, akár lehetne jóindulatú figyelmeztetés is, mástól egyszerű bakinak vélném (a 25% emlegetése mellett), de ez esetben nem.
Pontosan ismerem az előéletét a fórumtársnak és a barátinak nem nevezhető viszonyunk sem titok.
Én nem szólok hozzá sosem, bár kettönk közül Ő fogadta ezt meg X esetben, de úgy látszik még mindig talál okot a fogadalma megszegésére.
Tehát a "gyengébbek kedvéért" nem nem azoknak szólt akiknek alacsony effje van a WOT-ban, hanem azoknak akik kötekedésben lelik örömüket, ahelyet hogy normálisan beszélgetnének.
Így érthető?Továbbá:
A másik fórumot önszántamból hagytam ott mert van egy csapat amely lebecsüli a kezdőket és mindazokat akik velük nem egy véleményen vannak. Sok vitám volt velük, és mikor el kezdték a feljelentgetést akkor kiszálltam, mert ez meghaladta azt amivel én a mindennapjaimban találkozni szeretnék.Én lehetek hülye a Wot-ban, tévedhetek is, nem érdekel, mert nem ebből van 2 diplomám.
Na.. most már világos mi a gondom emre beszólongatásaival? -
-
fsb1000
nagyúr
Hát igen... legalább álló tank esetén ne kelljen fizetni.
Egyébként találkoztam régebben is hasonlóval, de az valami hetzer volt és csak 10-15-öket sebződött le az elején.
Én voltam a 2. akinek nekiment, de aztán figyeltem... mikor a 4. után lenyugodott és beállt kempelni, kapott egyet a seggébe hogy maradt vagy 50 HP-ja.
Erre forgolódott, mert nem tudta ki lőtte meg... Hát... nem volt szép tőlem, de jól esett. -
fsb1000
nagyúr
-
.mf
veterán
A megoldás: nem kell sokat artyzni, és úgy kevésbé fogod unni
(amúgy amíg a Hummelt kigrindoltam, nem untam, sőt, miután a GwP-t re meglett az xp, még azután is toltam. Jóféle. Viszont a GwP mégjobbféle, így azóta alig játszok vele).
Artyt mostanában csak leduplázni veszem elő, vagy ha valamelyik meccsben felidegelt a saját artynk bénázása vagy az ellenfél szívatása, akkor megyek még pár kört. Különben én is M18, M4, meg még amit húzok (most pl. ARL44 -> AMX100, mint távlati cél; ill. KV4 -> ST1). Érdekes módon ezekkel sokkal kevesebbszer kapok artytól. Vagy eleve csak legyintenek, hogy úgyis túl gyors vagyok, hogy eltaláljanak, vagy rámlőnek, de addigra arrébb is megyek. Vagy M18-at rejtőzködve észre sem veszik (jó legénység, már második skillnél tartanak)---
Tegnap eladtam a Jacksont. Jó TD volt, szerettem, statom is 61-62% volt (végére esett, sokáig 64-66% között ingadozott), de mióta megvettem az M18-at, alig mentem vele:
- ugyanaz az ágyú
- lassabb
- páncélja több, de azokban a tierekben ugyanúgy kevés
- nagyobb, magasabb
- M18 sokkal inkább fun
Helyette megvettem a SportKV-t. Hűh. Egy KV, ami megy is, el se hiszem!Még nem maxos (napi duplázásokkal csökkentem a free-xp-állományomat érő kárt... más tankok fejlesztéséből már sok dolog megvan, csak pont a torony és azelőtti ágyú 10k xp, hogy felrakhassam a d25t-t... úgyhogy jelenleg csak alap torony és 122-es derp), s pont 6-8-as meccsekbe dobál folyton, így annyira még nem poén. De látom benne a potenciált. Rég meg kellett volna már vennem, csak az állandó garázshely-hiány...
-
fsb1000
nagyúr
Ha megnézed a fórumokat kb. 2-3 hete sokkal gyakoribb a panaszkodás a szopóágra, de a győzelmi sorozatokról szoló beszámoló hsz-ek is elszaporodtak. Nyilván sokan megérzik, ha nem kiegyenlített a játék vagy valami változik és nincs konkrét oka.
Ha nem tudnánk, hogy nincs randomfaktor eltérítés a WG szerint (még SERB is csinált egy vicces kifigurázást), akkor azt hihetnénk, hogy csavartak egyet a random kitérítésen, ezért szaporodtak el ezek 15:0, 15:3 szintű totális vereséggel vagy győzelemmel végződő csaták.
Foglalást talán 100 csatánként látok... és van mikor mindent eltalálok minden penetrál, aztán épp ellenkezőleg és csak a bosszúság van. Nem jó ez így... a kiegyenlített csatáék az izgalmasak.
Ha lehetne fizetni érte akkor 1000 GOLD/hó összeget szánnék rá hogy randomfaktor mentes csatákba soroljanak. vagy max +-10% és semmi tekergetés... meg okos sorsolgatás, meg szopóág, stb -
Fel
addikt
Csak az alap lövege táras, a többi mind "egylövetű".
Egyébként érdemes rá tartalékolni 14400 free xp-t, a lánctalpra és az első 85-ös lövegre, mert az az alap puska harmatgyenge. Még prémium lőszerrel sem éri el az 59-16 alap 57 mm-esének az átütését..
Én az 59-16-ra (=43) sem fogom felrakni egyik 76 mm-est sem
.
-
virkir
veterán
-
fsb1000
nagyúr
Gyakran az az érzésem, hogy az egész csapatra vonatkozó randomfaktor eltérítés is előfordul.
Vagy a negatívosokat egy helyre sorolja, azok meg szidják egymást az ilyen eredményeknél.Tegnap én is beleestem a negatív szórásba. 10-12 csata mind veszteség és mind 1000 alatti sebzés E100-al. Max. 1 vagy 2 sebzés, úgy hogy a gyors halálig volt 5-6 lövésem, amiből legalább 4-5 találat volt, de vagy lepattan vagy 0 dmg.
A legjobb egy AMX1390 oldaláról pattani, meg egy T54-ről. 10 métérről.
Mivel korán haltam néztem másik TOP tankot... az is mindenről lepattant.
A csata végén szinte mind a 10 esetben benne voltam a 3 legnagyobbat sebző között!!! Úgy hogy nem értem el az 1000 dmg-t. És ez mind t10 csata volt.Én nem hiszek az ilyen véletlenekben.
Régebben SU-26-al csekkoltam a random faktor eltérítést, most GWPantheral. Ha a becélzott, beszűkült célkörös lövés 3-ból 3-szor mellé megy az nem lehet véletlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest