Volt olyan piac, ahol mindezidáig egyetlen IP69 minősítésű telefon sem volt

Ez a piac pedig India. Volt, amíg az Oppo be nem dobta az F27 Pro+-t.

Hirdetés

A különböző piacok és régiók nagyon eltérő igényekkel rendelkeznek és rendkívül különböző, hogy a vásárlóerő miért és mennyit hajlandó kifizetni. Az IP védelem jellemzően egy olyan extra, amit mifelénk egyértelműen értékelnek a felhasználók, de úgy tűnik, Indiában továbbra sem prioritás a nagy kijelző, a hosszú üzemidő és a minél kedvezőbb ár mellett. Az Oppo pedig úgy döntött, azért egy készülékkel mégis nekimegy a piaci résnek és lendületből a legmagasabb szintű védelmet prezentálja egy hagyományos kialakítású, prémium jellegzetességeket kínáló készülékkel.


[+]

Az Oppo F27 Pro+ nem strapatelefon, legalábbis nem úgy néz ki, pedig IP védelemből 69-es szintűt, a katonai szabványok pedig a MIL-STD-810H minősítést tudja felmutatni hangsúlyosan ívelt, Gorilla Glass Victus 2-vel védett, 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es, FHD+ AMOLED panel mellett. Az 5000 mAh-s telephez 67 wattos SuperVOOC gyorstöltés társul, a műbőr burkolattal kiegészített hátlapon pedig a kameratárcsa dominál, de innen már szerényebb képességekkel kell számolnunk.


[+]

Ez egyszerű, 64 megapixeles főkamerát jelent egy 2 megapixeles portrészenzor társaságában, az előlapon 8 megapixeles frontkamrát, a készüléket pedig a középkategóriás Dimensity 7050 működteti 8 GB rendszermemória és 128 vagy 256 GB belső tárhely mellett. Az Oppo F27 Pro+ sápadt rózsaszín és sötét tengerészkék színben választható 123 és 132 ezer forintnak megfelelő rúpiáért.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Hirdetés